Изрязаха Амбър Хърд от трейлъра на „Аквамен“ 2

Фото кредит: Warner Bros. Picture

Изрязаха Амбър Хърд от трейлъра на „Аквамен“ 2

Фото кредит: Warner Bros. Picture
Сподели

Амбър Хърд е напълно изрязана от новия трейлър на филма „Аквамен и изгубеното кралство“. Това се случва на фона на твърденията, че броят на сцените ѝ във филма е бил ограничен заради

негативния обществен отзвук срещу нея

след делото за клевета, което бившият ѝ съпруг Джони Деп заведе срещу нея.

Медийното и общественото внимание, което предизвика то, доведе до създаването на мини сериал в стрийминг платформата Netflix. Премиерата на “Depp v. Heard” беше на 16 август тази година. Съдът призна Амбър за виновна по три обвинения в клевета спрямо Деп, като му присъди 10 млн. долара обезщетение и 5 млн. долара наказателни вреди. Те също така отсъдиха, че Деп е отговорен за едно обвинение в клевета по отношение на Хърд.

Всичко това доведе до момента, в който 37-годишната актриса, изиграла ролята на Мера в първия трейлър на „Аквамен“, да

не се забелязва никъде

в последния тийзър за филма, предаде Daily Mail.

Хърд играе дъщерята на крал Нерей, която може да контролира водата с ума си и да общува телепатично с други атланти в поредицата. Тя става съпруга на Аквамен (в ролята Джейсън Момоа).

Режисьорът Джеймс Уан омаловажава твърденията, че ролята ѝ е била ограничена. Той твърди, че продължението на „Аквамен“ никога не е имало за цел да се фокусира върху героинята ѝ Мера.

„Винаги съм го казвал на всички още от самото начало. Първият „Аквамен“ беше за пътуването на Артър и Мера. Вторият филм ще бъде за Артур и Орм, каза той пред Entertainment Weekly.

Междувременно Никол Кидман, която се завръща в ролята на Атлана, -майката на Артур и бивша кралица на Атлантида, изглежда ще има по-значимо присъствие във филма.

Фото кредит: Warner Bros. Picture

Актуално

Избрано за вас