Кевин Костнър за издръжката от четвърт милион при развода: Това е пладнешки обир!

Кевин Костнър за издръжката от четвърт милион при развода: Това е пладнешки обир!

Сподели

Холивудският ас Кевин Костнър е определил желаната издръжка от близо четвърт милион долара при развода си като „пладнешки обир“. Кристин Баумгартнер, с която актьорът живя 18 години, твърди че колосалната сума е абсолютно по джоба му, пише TMZ.

Точната цифра в иска на Баумгартнер е 248 000 долара месечно.

Според нея това е единственият начин с трите им деца да „живеят на ниво“. Тя добавя още, че исканата сума не включва таксите за обучение в частно училище, здравните грижи и разходите, свързани със спорта, които тя също държи Костнър да изплаща.

Според източници на TMZ звездата от „Бодигард“ вече плаща 100% от разходите на децата и  е посочил в подадените документи, че

е готов да дава допълнително 38 хил. долара на месец.

Кристин Баумгартнер смята, че огромното богатство на Кевин Костнър е повече от достатъчно, за да покрие искането й. Според нея общият доход на холивудската знаменитост през миналата година възлиза на 19,5 млн. долара. Семейните им разходи, по нейни изчисления, са били 6,6 млн. долара.

Поддръжката на многобройните им имоти доближава 2 млн. долара.

Неотдавна Костнър подаде документи в съда, защото Кристин отказва да се изнесе от един от имотите му. Според условията на предбрачния им договор тя е задължена да напусне имението до определена дата, след като подаде молба за развод.

Тя обаче съобщи публично, че не може да си позволи да се премести. Костнър я контрира, че разполагала с 1,45 млн. долара в банковата си сметка – повече от достатъчно, за да наеме жилище.

 

Фотокредит: Getty Images

Актуално