„Молец“ сядат на треньорския стол в „Гласът на България“

Фото кредит: Лицата на града

„Молец“ сядат на треньорския стол в „Гласът на България“

Фото кредит: Лицата на града
Сподели

В новия епизод на предаването „Гласът на България” на помощ на вече утвърдените творци и треньори DARA, Миро, Мария Илиева и Иван Лечев ще седнат още няколко любими артисти.

DARA ще се довери на нашумялата група „Молец“. Мария Илиева ще заложи на Любо Киров, който след два сезона на треньорския стол ще се завърне в шоуто с огромно вълнение. Миро ще покани в своя подкрепа „певицата на народа“ Ивана, а Иван Лечев ще гласува доверие на чаровната Михаела Филева.

Всеки от тези невероятни артисти ще се включи в подкрепа на отборите в този толкова важен етап – с огромно удоволствие и отговорност, готов да сподели

„тайните на успеха“

с младите участници в десетия сезон. В съботната вечер всички пред екраните ще видят как Миро ще предпочете в последния момент на репетициите да смени песента на участници, за да покаже пълният им потенциал.

След наелектризираща рок битка между участниците от отбора на Иван Лечев самият той няма да сдържи емоциите си. Треньорът ще

грабне китарата си и ще скочи на сцената до тях,

за да вдигнат заедно на крака цялата зала.

В първите вокални двубои в събота един срещу друг ще се изправят 16 талантливи певци, разпределени в 8 двойки. Това става ясно от официалния сайт на предаването.

От отбора на Миро във вокален двубой ще се изправят Елена Попова и Орфи, Яница Кънева и Бояна Карпатова. От отбора на DARA двубоите ще са между Катрин Гачева и Тея Йорданова, Жулиано Емилов и Никола Янакиев. От отбор на Мария Илиева един срещу друг ще застанат Симеон Славеев и Мира Попова, Димитрина Германова и Константина Димитрова. А от отбора на Иван Лечев с огромен хъс ще се състезават Калоян Паунов срещу Георги Георгиев, Димитър Ангелов и Зорница Петрова.

През този сезон за пръв път се въвежда и едно чисто ново правило – това на „спасението“. То ще даде възможност на треньорите за първи път да „спасят“ и двамата си участници в една от битките.

Фото кредит: Лицата на града

Актуално

Избрано за вас