Актьорът Патрик Демпси е „най-сексапилният жив мъж“

Фото кредит: Carter Smith

Актьорът Патрик Демпси е „най-сексапилният жив мъж“

Фото кредит: Carter Smith
Сподели

Изминаха почти две десетилетия, откакто Патрик Демпси се появи на малкия екран в ролята на неврохирурга Дерек Шепърд в сериала „Анатомията на Грей“ на ABC.

Статутът му на сърцеразбивач предизвика масова лудост сред феновете и му донесе приза

„Най-сексапилният жив мъж”

според списание People.

„Радвам се, че това се случва на този етап от живота ми. Хубаво е да получиш признание”, споделя екранният д-р „Макдрийми”.

Той признава, че първоначално е бил шокиран от новината и я е приел като шега. Що се отнася до това как ще реагират децата му, Демпси смята, че те

„просто ще ми се подиграват

и ще измислят причина, поради която не трябва да бъда най-сексапилният мъж”. „Те ме поддържат млад”, казва с усмивка актьорът.

Демпси много кратно е изтъквал, че е фен на бързите скорости. В свободното си време може да бъде забелязан да усъвършенства умението си да шофира състезателни автомобили

През декември ще покаже състезателните си умения в

биографичния филм „Ферари“ на Майкъл Ман,

който постигна временно споразумение със SAG-AFTRA. Демпси ще влезе в ролята на италианския пилот Пиеро Таруфи.

„Следя филма от години, затова се обадих на Майкъл и казах: „Искам да обсъдим участието ми в него. Това ме научи, че ако наистина искаш нещо, трябва да го направиш сам”, категоричен е актьорът.

Най-голямата страст на Демпси извън актьорството и автомобилите е центърът за подкрепа на болни от рак и техните близки, носещ неговото фамилно име. Той е основан в чест на покойната му майка.

Останалата част от семейтсвото му също има специално място в сърцето на актьора. Съпругата му Джилиан е гримьор по професия и основател на собствена линия за натурална козметика. Двамата имат три деца – Талула, която е на 21, и 16-годишните близнаци Съливан и Дарби.

Фото кредит: Carter Smith

Актуално

Избрано за вас