Ски инцидентът на Гуинет Полтроу вдъхнови мюзикъл

Фото кредит: Rick Bowmer/AP

Ски инцидентът на Гуинет Полтроу вдъхнови мюзикъл

Фото кредит: Rick Bowmer/AP
Сподели

Британска продуцентска компания поставя мюзикъл, базиран на един от най-развлекателните пасажи от 2023 г. – съдебното дело за ски инцидента на Гуинет Полтроу.

През март носителката на „Оскар“ беше съдена от пенсионирания оптометрист Тери Сандерсън, който твърдеше, че тя е била невнимателна и му е причинила трайни наранявания, след като двамата се сблъскали на пистите в курорта Диър Вали в Парк Сити, Юта, през 2016 г.

Процесът, излъчен по телевизията, беше хит в социалните мрежи, които реагираха с мемета и множество коментари за него.

Най-яркият пример за тази лудост в социалните мрежи е, когато

Палтроу прошепна на Сандерсън „Пожелавам ти успех“,

след като тя спечели.

Сега „Gwyneth Goes Skiing“ ще дебютира в кабарето Pleasance London Main House в Лондон, където ще се играе от 13 до 23 декември.

Продуцентската компания го описва като „История за любов, предателство, ски и (някак си) Коледа, в която вие сте журито!“

„Тя е основател на Goop, обича Шекспир и е холивудска суперзвезда. „Той е пенсиониран оптик от Юта. През 2016 г. те отиват да карат ски“, гласи резюмето на шоуто.

Именно там

световете им се сблъскват,

а 7 години по-късно те се озовават в съда.

В ролята на Гуинет Полтроу се превъплъщава Линус Карп, предаде CNN. На промоционалните снимки на сайта на пиесата изпълнителката е облечена в розова ски екипировка и на едно от изображенията държи свещ с надпис „Това мирише на съдебен процес“.

Джоузеф Мартин е в ролята на Тери Сандерсън, който е отбелязан в сайта като „Другото момче“.

Фото кредит: Rick Bowmer/AP

Актуално