„Мадам Уеб“ оплете в мрежата си зрителите в кината

Фото кредит: Sony Pictures

„Мадам Уеб“ оплете в мрежата си зрителите в кината

Фото кредит: Sony Pictures
Сподели

Дакота Джонсън в ролята на Касандра Уеб в „Мадам Уеб“ събра значителен зрителски интерес. Това сочат обобщените данни от кината. Премиерният филм на „Марвел“ за парамедика супергерой  събра 8332 зрители и реализира 123 436 лева приходи от билетите им.

На втора позиция в топ 10 е друга премиера – биографичната драма „Боб Марли: One Love“. Тя привлече най-много публика в САЩ. Историята за живота на реге музиканта вече е гледана от 4534 зрители и има 63 283 лева постъпления за първия уикенд у нас.

Българският филм „Пулсът на танца“, който

беше на върха на зрителския интерес

преди седмица, слезе на трета позиция. Историята за взаимоотношенията между млада шампионка по спортни танци и треньора ѝ е привлякла 14 779 зрители в кината

На четвърто място е канадската анимацията „Легенда за пеперудите“. Пътешествието на гъсеницата Марти, пеперудата Дженифър и другарчето ѝ Патрик е проследено от 7498 зрители.

На пето място е комедията „Обичам да те мразя“, която вече

месец и половина е сред най-гледаните филми.

Шеста позиция е за филма „Пчеларят: Смъртна присъда“. Как героят на Джейсън Стейтъм – пенсиониран таен агент, успява да достигне до поръчителите на финансова измама, са гледали вече 55 635 зрители За месец и половина приходите от билети са в размер на 588 234 лева.

На седмо място е „Аргайл: Супершпионин“,.Осмо място е за третата премиера в кината от миналия петък – българският „Киберпрестъпност/Story-та“, пише БТА.

На девета позиция е Уонка“, който вече два месеца и половина е сред най-гледаните филми у нас. Фееричният мюзикъл за героя от „Чарли и шоколадовата фабрика“ има вече 70 338 зрители и 858 008 лева приходи.

Десета позиция заема анимацията „Патешки истории“. Пътуването до Ямайка на цялото патешко семейство Малард е проследено от 58 762 зрители.

Актуално

Избрано за вас