„Тъндърболтс“ събира най-безпардонните герои на Марвел в кината

Снимка: Marvel

„Тъндърболтс“ събира най-безпардонните герои на Марвел в кината

Снимка: Marvel
Сподели

След небивалия успех на „Дедпул и Върколака“, следващото лято светът на комиксите ще бъде разтърсен от новия филм на Марвел „Тъндърболтс“. Негов режисьор е Джейк Шрайър, а сценаристи са Кърт Бюсик, Джоана Кало, Лий Сунг Джин. В ролите са Джулия Луи-Драйфус, Флорънс Пю, Себастиан Стан, Уайът Ръсел, Олга Куриленко, Хана Джон-Камен, Дейвид Харбър и др.

Историята разказва за група антигерои. Те са толкова безпардонни и хаотични, че пред тях дори и Логан и Уейд Уилсън биха се засрамили. Това ще бъде необичайна мисия с впечатляващо колоритните образи. Те ще трябва да спасят света – не по своя воля, но по своя си начин.

Само не очаквайте да се държат мило…
Снимка: Forum films

Тъндърболтс е група от морално изкривени персонажи. Всеки от тях има собствена история и мотивация. Те са натоварени от правителството на САЩ със задачата да изпълняват мисии, твърде опасни за традиционните супергерои. Воден от мистериозната и хитра Валентина Алегра дьо Фонтен (Джулия Луи-Дрaйфус), този невероятен отряд се състои от някои от най-опасните и непредсказуеми фигури от Киновселената на Марвел: Йелена Белова (Флорънс Пю), Бъки Барнс/Зимния войник (Себастиан Стан), Джон Уокър (Уайът Ръсел), Таскмастър/Антония Дрейков (Олга Куриленко), Ева Стар/Призрак (Хана Джон-Камен) и Червения пазител (Дейвид Харбър).

Динамиката помежду им е всичко друго, но не и стабилна.

Първият трейлър на предстоящата мащабна продукция ни предлага ексклузивен поглед към изпълнения с експлозивен екшън и черен хумор разказ за изкупление, предателство и последствията от прекрачването на тънката граница между доброто и злото. Изправени пред предизвикателства, които изглеждат абсолютно непосилни, колективът от ексцентрични изгнаници може да се окаже последната надежда за един свят, който е на ръба на пълно безредие.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас