Сериалът „Убийства в сградата“ се завръща за четвърти сезон

Снимка: Hulu

Сериалът „Убийства в сградата“ се завръща за четвърти сезон

Снимка: Hulu
Сподели

Сериалът „Убийства в сградата“ представи първия трейлър  за сезон 4 във вторник (14.05) и определи премиерната му дата в стрийминг платформата Hulu.

Това беше съобщено на предварителната презентация на Disney пред рекламодатели в Ню Орлиънс, пише Variety.

Снимка: Hulu

„Чарлз, Оливър и Мейбъл се сблъскват с шокиращите събития от края на трети сезон, свързани с убийството двойника на Чарлз и неговия приятел Саз Патаки. Въпросът е

дали именно Чарлз е бил набелязаната жертва,

разследването на нашето трио ги отвежда чак до Лос Анджелис, където холивудско студио подготвя филм за подкаста „Само убийства“.

Когато нашите любители детективи се връщат обратно в Ню Йорк, те се впускат в още по-епично пътешествие. Те прекосяват двора на сградата си, за да се върнат в заплетения живот на обитателите на Западната кула на сградата „Аркония“.

Новият сезон на популярния комедиен сериал ще стартира на 27 август.

В тийзъра главните герои  научават, че холивудско студио иска да направи филм по техния детективски подкаст. Това ги изпраща на изненадващо пътуване до Лос Анджелис, по време на което

ще се опитат да разкрият убийството на Саз Патаки, бивш дубльор на героя на Мартин.

Към звездното трио Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена  Гомес  през новия сезон се присъединяват още актьорите Майкъл Сирил Крайтън, Мерил Стрийп, Да’Вайн Джой Рандолф, Юджийн Леви, Ева Лонгория, Зак Галифианакис, Моли Шанън, Кумаил Нанджиани, Мелиса Маккарти, Ричард Кинд и др.

Сериалът „Убийства в сградата“ е продукция на 20th Television. Освен актьори Мартин, Джон Хофман, Шорт и Гомес са и изпълнителни продуценти. За направата на филма те си партнират с  Дан Фогелман и Джес Розентал. 

Актуално

Избрано за вас