Селена Гомез отново е най-следвана в Instagram

Селена Гомез отново е най-следвана в Instagram

Сподели

Селена Гомез детронира Кайли Дженър като звездата с най-голям брой последователи в Instagram. Певицата, чиято актьорска кариера се развива успешно със сериала Only Murders In The Building, държеше първенството по най-обичана знаменитост в социалните мрежи в продължение на години.

Качвайки присъствието си в Instagram на трупчета по здравословни причини,

Селена отстъпи челното място на Кайли. През последните дни моделът с козметична империя и бившата муза на Джъстин Бийбър почти изравниха броя на фен армиите си до 400 милиона за всяка.

Пред Vanity Fair  Гомез обясни, че е изтрила  Instagram от телефона си, защото вече го намирала за „токсичен“. Екипът й е продължил да поства съдържание от нейно име.„Хората могат да ме наричат грозна, тъпа, или каквото и да е. Но тези в Instagram бяха майстори на детайлите. Бълваха цели параграфи, които бяха толкова специфични в злонамереността си. Плачех постоянно. Развих перманентна тревожност. Беше пълна загуба на време да съм в това приложение.“, разказва Гомез.

За дълъг период от време е ползвала само TikTok

“Намирам го за по-малко враждебен.“, казва откритието на Disney. „Социалните мрежи си имат предимства – свързват те с фенове, виждаш колко развълнувани са в сторитата си. Но съдържанието e филтрирано от мен. Създавам го и асистентите ми го постват. Колкото до коментарите, екипът ми се включва с всичко, което звучи окуражаващо.”

Фотокредит: Instagram Selena Gomez

Актуално

Избрано за вас