Daddy Yankee слиза от сцената, отдава се на християнството

Снимка: CHRISTOPHER POLK/GETTY

Daddy Yankee слиза от сцената, отдава се на християнството

Снимка: CHRISTOPHER POLK/GETTY
Сподели

Daddy Yankee се отказва от кариерата си на регетон изпълнител, за да се посвети изцяло на християнството.

Изпълнителят на хита „Gasolina” разкри, че започва „ново начало“ по време на последния ден от прощалното си турне „La Meta“ (Целта) в Пуерто Рико, съобщава „Page Six“.

„Тази вечер си признавам и не се срамувам да кажа на целия свят, че Иисус живее в мен и че ще живея за него“, написа той в Instagram.

„В продължение на много години се

опитвах да запълня една дупка в живота си,

която никой не можеше да запълни. Опитвах се да намеря цел, в много случаи изглеждаше, че съм щастлив, но нещо ми липсваше“, поясни той, цитиран от dir.bg.

Певецът обясни, че му е било трудно да намери щастието, въпреки че е спечелил няколко награди и светът е бил в краката му.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Daddy Yankee (@daddyyankee)

След това прочете стих от Библията на испански език, който гласеше: „Каква полза има за човека, ако придобие целия свят, но изгуби душата си?“

„Една глава свърши, но ще започне нова“, отбеляза той и добави, че

занапред ще се казва с рожденото си име –

Рамон Аяла. След десетилетия на успехи в музикалния бизнес 46-годишният изпълнител иска да използва „инструментите, които притежава като музика, социални мрежи, микрофон – всичко, което Исус му е дал – за Неговото царство“.

В края на клипа в социалните мрежи се вижда надписът „Христос ще дойде“. Новата мисия на четирикратния носител на „Грами“ бе аплодирана от неговите последователи.

Това е един от първите случаи, в които Yankee публично изповядва своята вяра. Той е в центъра на вниманието, откакто през 2004 г. издаде хита си „Gasolina“. По-късно попадна под светлината на прожекторите и с „Despacito“, в която участва и Луис Фонси. Миналото лято започна световното си турне „La Última Vuelta„. То му донесе 125 милиона долара приходи.

Актуално

Избрано за вас