Риана и A$AP Rocky показаха за първи път новородения си син

Фото кредит: DIGGZY/REX/Shutterstock

Риана и A$AP Rocky показаха за първи път новородения си син

Фото кредит: DIGGZY/REX/Shutterstock
Сподели

Риана и A$AP Rocky изглежда са готови да споделят второто си дете със света.

Във фотосесия с модния фотограф Майлс Дигс, известен с професионалното си име Diggzy, родителите за първи път позират публично с двете си малки деца – RZA Athelston и Riot Rose.

Вместо традиционна семейна портретна сесия двамата музикални артисти заложиха на папарашки снимки, вдъхновени от уличния стил. Четиримата заедно се навеждат срещу Range Rover през нощта. Риана носи чифт тъмносини панталони и дънкова качулка, докато A$AP се подпира небрежно на капака на автомобила в потник и дънки. Междувременно RZA е гушнат в майка си, докато новородената Riot Rose стои в ръцете на баща си, облечена в розов костюм и малки ботушки Timberland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miles Diggs (@diggzy)

Двамата споделят и по-откровени моменти: на една снимка A$AP тича с RZA на раменете си. На друга снимка в близък план родителите играят с Riot Rose върху принтирана подложка.

Забележително е, че Дигс е заснел и първото съобщение за бременността на Риана през 2022 г, пише Vogue.

Това вече е един от основните моменти в попкултурата през 2023 г. След като Риана обяви бременността си неочаквано през февруари по време на Супербоул, тръпненето за раждането на второто ѝ дете доминираше в уебсайтове, таблоиди, вестници и блогове в продължение на месеци. То несъмнено беше подхранвано от модния стил на Риана по време на майчинство. И все пак въпреки съобщенията, че е родила през август, Риана и A$AP не бяха потвърдили новината сами досега.

По-долу вижте още снимки на известното четиричленно семейство.

Фото кредит откриваща снимка: DIGGZY/REX/Shutterstock

Актуално

Избрано за вас