„La Música“ е новият сингъл на Михаела Филева

Снимка: Нели Куртева

„La Música“ е новият сингъл на Михаела Филева

Снимка: Нели Куртева
Сподели

„La Música“ е част от новия албум на Михаела Филева „96″. Певицата посвещава текста на новия си сингъл на голямата си страст и вдъхновение – музиката. За създаването му тя работи с екип от международни автори на творчески лагер миналата година. Певицата пише текста в съавторство с Виктория Терзийска (Мастило). Музиката е на Florian Rus, Maria Alexandra Florea и Costel Dominteanu. 

В клипа kym „La Música“ виждаме Михаела на различни локации  и в различна светлина. Тя изразява в песен вдъхновението си от музиката,

която достига до сърцата ни като „мъничка стрела“, както се пее в песента.

Режисьор на клипа на „“е Виктор Антонов с оператор Калоян Игнатов. Хореограф е Радостина Точева, а страхотните танцьори са от RiO Crew.

Снимка: от видеото

През последните месеци Филева не спира да радва феновете си с нови проекти и да си поставя нови  предизвикателства. Само до преди няколко седмица излезе дуета ѝ с Дара Екимова„Всичко е било за добро“, който дълго време  оглавяваше  класацията за най-слушани български песни.  През април певицата се включи и в създаването  на едноименната песен към българската комедия „Опасни шматки“. Предстоят и изяви и на театралната сцена в главната роля в мюзикъла на Старозагорска опера „Ромео и Жулиета“.

На 25 юли Михаела Филева и топ музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев ще се качат на сцената на Кино „Кабана“ за един вдъхновяващ концерт на открито в сърцето на София.

Актуално

Избрано за вас