ТОП летни дестинации за дигитални номади

Снимка: Pixabay

ТОП летни дестинации за дигитални номади

Снимка: Pixabay
Сподели

Да работиш откъдето си пожелаеш е свобода, която стана възможна по-масово вследствие на пандемията. Тогава доста хора установиха, че не е нужно да си в офис, за да си свършиш работата. А някои от тях останаха дигитални номади и занапред. Лятото пък предоставя чудесна възможност на всеки, чиято работа го позволява, да работи от различни дестинации по свой избор. Тя трябва да предлага едновременно евтино настаняване и храна, но и чудесно време. А тази комбинация е достъпна на Балканите в изобилие.

Будва

Черна гора е перфектният избор, ако търсим море. Все пак се намираме на Адриатическото крайбрежие, прочуто със страхотните си плажове. Във времето, свободно от работа, може да отскочим още до Котор, пещерите на плажа Галия и дори планинския масив Дурмитор.

Банско

Зимният курорт е друга препоръчана дестинация за дигиталните номади според потребителите на Reddit. Те изтъкват като негово предимство близостта до София, невероятната Пирин планина с чистата си природа, както и многобройните фестивали в града през лятото. Да не забравяме и чудесната местна кухня, пише lifestyle.bg.

Охрид

Вкусната и евтина храна е сред плюсовете на друг град от списъка с любими дестинации за дигитални номади – Охрид. Според тях юли и август са идеални за отсядане в северномакедонския град, който се слави още с нощен живот, добър интернет и фолклорни фестивали.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас