Кои са най-капризните турски актьори

Кои са най-капризните турски актьори

Сподели

Кои са най-капризните турски актьори и защо ги смятат за разглезени звезди. Актьорите на турското кино имат милиони фенове по целия свят. Въпреки това, щом допуснат и най-малката грешка, веднага биват записвани в редиците на егоистичните и скандални актьори. В повечето случаи обаче техните капризи имат логично обяснение.

Наричат Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит

една от най-скандалните двойки от турски актьори. Причината е проста – на снимачната площадка Фахрие  често критикува работата на гримьорите. Нещо повече, тя дори на няколко пъти измива грима, направен от професионалисти, и се гримира сама. Разбира се, това значително забавя работния процес. Но гледайки макиажа на турската актриса, можем да заключим, че се справя отлично с тази задача.

Съпругът й Бурак Йозчивит е смятан за твърде

арогантен и високомерен. Такива слухове се появяват, след като някои членове от снимачния екип на сериала „Основателят Осман“ завеждат дело срещу него за обиди. Причината за конфликта първоначално е малко по-различна – тези хора си вършат работата лошо, поради което рискът от нараняване на актьорите се увеличава значително. Когато Йозчивит иска да се заемат по-сериозно с работата си, те подават жалба срещу него в съда.

Главната звезда от сериала „Великолепният век“

Мерием Узерли е обвинявана в егоизъм. Причината е, че тя донася личната си бягаща пътека на снимачната площадка и отказва да работи без нея. Актрисата обяснява поведението си с факта, че не може да ходи на фитнес заради славата, но в същото време трябва да поддържа форма. Твърди се, че членовете на снимачния екип са недоволни от този факт, тъй като трябва да чакат почти

всеки ден Мерием да приключи тренировката си.

Друго е забележително в тази история – никой от колегите на турската актриса досега не я е обвинявал в закъснение. А самата публикация, в която се говори за бягащата пътека, е направена първоначално в социалните мрежи от неизвестен автор. Така че е трудно да се гарантира достоверността на тази прищявка на турска звезда.

Къванч Татлъту е обвиняван в егоизъм и параноя.

След като става известно за световната пандемия от коронавирус, той идва на снимките само с лична каравана и не пуска никого в нея. Сам извършва пълната й дезинфекция по няколко пъти на ден. Някои фенове на Къванч приемат това поведение като провокация с цел да привлече вниманието към себе си. И почти на никого не му хрумва, че актьорът просто се грижи за здравето си и не иска да излага близките си на допълнителен риск.

Актуално

Избрано за вас