Кристофър Лойд обърка репетиция за мюзикъла „Завръщане в бъдещето“

Фотокредит: ANDY HENDERSON

Кристофър Лойд обърка репетиция за мюзикъла „Завръщане в бъдещето“

Фотокредит: ANDY HENDERSON
Сподели

Емблематичният Кристофър Лойд изненада каста на бродуейския мюзикъл „Завръщане в бъдещето“ тази седмица, като се отби за репетиция.  Актьорът, изиграл Док Браун в блокбастъра от 1985 г, нагледа работния процес преди премиерата на 30 юни.

Посещението му предизвикало приятен шок и възторг сред изпълнителите,

които стиснали ръката на Лойд и позирали за групова снимка, пише PEOPLE.

Фотокредит: ANDY HENDERSON

Сред артистите, с които 84-годишният Лойд е разговарял, са Кейси Лайкс (Марти Макфлай в мюзикъла), Роджър Барт (Док Браун в мюзикъла) и режисьорът Джон Рандо.
Снимки от благотворния момент показват как Лойд аплодира видяното. Разменя няколко прегръдки и се усмихва широко в разговор с група хора, които познават добре работата му.
Лойд вече е гледал мюзикъла в Лондон миналия юли. Той отпразнува продукцията на Уест Енд на „Завръщане в бъдещето: Мюзикълът“ в Adelphi Theatre, като се появи по време на бисовете на сцената.

Още оригинални звезди от филма също се появиха, включително Клаудия Уелс, Франсис Лий Маккейн и Доналд Фулилов

Във видеоклип през октомври Лойд се появи заедно с носителя на „Тони“ Барт, като Лойд играе продавач на употребявани коли. Той продава на Браун емблематичната машина на времето DeLorean.

Както беше съобщено по-рано, грандиозният мюзикъл идва от творчески екип, свързан с оригиналния филм, включително

Робърт Земекис, който режисира филмовия франчайз и служи като копродуцент.
Фотокредит: ANDY HENDERSON

Гейл, който е създател и съавтор на филмовата трилогия, написа сценария за мюзикъла. Алън Силвестри, който композира музиката към филма, си сътрудничи по музиката и текстовете на шоуто с носителя на „Грами“ Глен Балард.

„За да перифразирам Марти Макфлай, вие сте готови за това и вашите деца ще го харесат също!“, споделя Гейл по-рано в изявление

„Ако аз и Боб Земекис се пренесем назад в 1980 г. и кажем на нашите по-млади версии, че сценарият, който се мъчат да напишат, ще стане мюзикъл на Бродуей 43 години по-късно, те щяха да ни изгонят от офиса си и да ни нарекат луди. Е, понякога , щурите идеи раждат страхотно забавление и сега Боб и аз сме нетърпеливи да споделим нашата музикална визия с публиката в Ню Йорк.“

Фотокредит: ANDY HENDERSON

Сюжетът на сценичното шоу се придържа плътно към филма, според съобщение: „Когато Марти Макфлай се оказва пренесен обратно в 1955 г. в машина на времето, построена от ексцентричния учен Док Браун, той случайно променя хода на историята. Сега той е в надпревара с времето, за да поправи настоящето. Да избяга от миналото и да се изпрати … обратно в бъдещето.“

Актуално

Избрано за вас