Лео Бианки вдига сватба в италиански замък

Фото кредит: bTV

Лео Бианки вдига сватба в италиански замък

Фото кредит: bTV
Сподели

Лео Бианки и половинката му Лучия са една от тези двойки, които доказват, че истинската любов се измерва не само в моменти, но и в години. След 18-годишна връзка, те най-накрая решиха да стъпят пред олтара и да се обвържат официално. Интересното в този случай е, че Лучия била напълно изненадана от предложението. Самата тя призна това по време на гостуването им в телевизионното предаване „Преди обед“.

Но Лео имал план да направи момента незабравим за своята половинка. Така той закупил билети за шоуто на един от най-известните стендъп комедианти в Италия – Маурицио Батиста. След като спектакълът приключил, Лео качил Лучия на сцената и в емоционален момент паднал на коляно, като ѝ предложил брак. Реакцията на Лучия била в лек шок от случващото се, но в крайна сметка успяла да произнесе заветното „да“.

Що се отнася до сватбената церемония, двойката има планове да се обвърже на емблематичната дата 6 юли – световният ден на целувката. Те избрали италиански замък за място на събитието, като гостите ще бъдат само близките и приятелите им от Италия. Но това не е всичко – те имат намерение да организират още едно сватбено тържество в България, за да се радват на този специален момент и с българските си приятели.

И последно, но не по-малко важно, най-развълнувани от всичко това са синовете на двойката – Матиа и Николо. Те очакват с нетърпение да бъдат част от този важен етап в живота на своите родители, който без съмнение ще бъде запомнен от всички.

Фото кредит откриваща снимка: bTV

Актуално

Избрано за вас