Фенове за младоликата Вера Уанг: Сигурно пие кръв от еднорози

Фенове за младоликата Вера Уанг: Сигурно пие кръв от еднорози

Сподели

Лили Иванова далеч не е единственият артист, около чиято реална възраст се образуват полемики, скечове и мистификации. Последователите на дизайнерката Вера Уанг също гадаят край кои цифри гравитира ЕГН-то й.

Според биографията й, кралицата на сватбените рокли е на 73. От последните й кадри

в Instagram обаче сякаш позира момиче на 27

Някой от феновете на американката с китайски корени дори се шегуват в коментари под постовете й, че навярно „тя пие кръв от еднорози“. Самата Уанг е искрено учудена от предизвиканите ефекти от снимките й в мрежата. А всъщност

тайната на плоския корем, гладката кожа и лъскавата коса била – работа, сън, коктейл с водка и не много слънце

„Предполагам, че хората просто нямат представа как могат да изглеждат 70-годишните жени днес“, споделя Уанг пред списание People във връзка с множеството й коментари от поста в Instagram. „Имам толкова много приятелки между 65 и 70 години, които изглеждат невероятно“. Продължава още тя. „Надявам се моята визия да накара жените да се чувстват по-комфортно със себе си или да са по-уверени“, допълва тя.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от VERA WANG (@verawanggang)

Независимо от тези, на пръв поглед, скромни изказвани на дизайнерката по темата за външния й вид, някои почитатели с или без ирония предполагат, че тя просто е безсмъртна. До такава степен, че спомената възраст – 73 години, звучи несъвместима с образа на Вера в социалните мрежи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от VERA WANG (@verawanggang)

Преди да поеме по пътя на модата, който я прави в истинска сензация, Вера Уанг всъщност е фигуристка на лед.

Започва с тренировките още на 8 години, с което може да си обясним спортния ген

на красотата й. Състезава се в две поредни национални първенства на САЩ през 60-те години. А причината да се откаже окончателно от фигурното пързаляне е провалът й да се класира за олимпийския отбор на страната.

Кариерата й в модата минава през династията Vogue. Само на 23 години Вера Уанг е най-младият старши моден редактор във фирмата. 16 години по-късно обаче, тя ще напусне, за да започне работа с гиганта Ралф Уорън.

Актуално

Избрано за вас