„Молец“ ще подгряват Black Eyed Peas в Бургас

„Молец“ ще подгряват Black Eyed Peas в Бургас

Сподели
Дуото, което за една година извървя пътя от гараж до зала „Христо Ботев“ –  „Молец“, ще подгрява концерта на Black Eyed Peas  в Бургас. На 22 юли Крис и Юли ще направят това, в което са най-добри –
ще проповядват добра енергия и любов под формата на китарен хип-хоп с поп елементи
Мястото на срещата е Морска гара, а организатори са BPM Events.
„7 годишните версии на Юли и Крис биха полудели от факта, че ще подгряват Black Eyed Peas на 22 юли в Бургас. Тъй че, с вълнение ви съобщаваме, случва се!!“, написаха в социалните си мрежи музикантите.
Концертът на Black Eyed Peas в Бургас е първият им в Югоизточна Европа въобще. Снимка: Black Eyed Peas Official
Участието на „Молец“ на Burgas Breez
ще се случи в разгара на лятното турне в подкрепа на дебютния им албум
Всенародната подкрепа, отразяваща се в разпродадени за минути зали, вдъхнови артистите да играят на едро с капацитета. Стартът на обиколката е на 29 юни на столичния стадион „Юнак“, следват летните театри в Стара Загора (16 август), Бургас (17 август), Варна (10 август) и Русе (28 август). Впечатляващ ще бъде музикалния десант на „Молец“ в Античния театър в Пловдив (20 август).
Към изпълнителите на „Седем дни“ ще се присъедини плеяда от знакови родни изпълнители, чиито имена предстои да бъдат обявени.
Концертът на Black Eyed Peas е не само първият им в България, но и в Югоизточна Европа
„Очаква се засилен интерес и от съседните държави. Burgas BREEZE Fest дава заявка да се превърне в новия голям български годишен морски фестивал. Подготвили сме и специална изненада за най-запалените почитатели на Black Eyed Peas, която ще разкрием в деня на концерта.“, споделят организаторите.
Black Eyed Peas издават множество хитове, оглавяващи световните музикални класации, като Pump it, Where Is the Love? и I Gotta Feeling.
Публиката в Бургас ще има шанса да чуе и най-новите им парчета
Билети за Burgas Breeze ще се продават в мрежата на EasyPay и Bilet.bg от 12 ч. на 17 май. Броят им ще бъде ограничен.

Актуално

Избрано за вас