1 млн. долара за 74 секунди – Завръщането на Саманта в „Просто ей така…“

1 млн. долара за 74 секунди – Завръщането на Саманта в „Просто ей така…“

Сподели

„Сексът и градът“ без Саманта Джоунс е като препечен хляб без масло. Затова не е изненада, че нейното дългоочаквано участие във финала на „Просто ей така…“  предизвика огромно вълнение.

След ожесточена 6-годишна вражда със Сара Джесика Паркър, която играе Кари Брадшоу, Ким Катрал публично заяви никога повече да не играе разкрепостената пиарка Саманта. Но по-рано тази година тя беше убедена да преразгледа решението си. Това дойде след като феновете на сериала заявиха, че историята не е същата без нея. И може би си пролича, съдейки по всички критики, които отнесоха двата сезона на „Просто ей така…“ .

И тъкмо, когато всички се зарадвахме, че Саманта се завръща

във финалния епизод на сериала,

тя се появи за едва 74 секунди. Твърди се, че за краткото си включване Ким Катрал е получила 1 млн. долара. Актрисата произнася едва 20 реплики, което се равнява на впечатляващите 13 166 паунда на секунда ефирно време.

По думите на Катрал, изпълнителният директор на HBO ѝ се обадил и я попитал какви са условията ѝ за връщане в сериала. Едно от тях било да бъде стилизирана от Патриша Фийлд, известната дизайнерка на костюми, която е работила по оригиналния сериал. От официалната информация обаче става ясно, че

тя не е била наета,

защото по това време е била ангажирана със ситкома „Емили в Париж“. Запознати издават, че реално решението е било взето от Сара Джесика Паркър като „отмъщение“, че дизайнерката все още е близка приятелка с Ким Катрал.

Изискванията на Саманта не свършват дотук. Тя поискала също така гримът ѝ да бъде направен от известната козметичка Кира Панченко, а прическата – от Райън Тригстад.

Сцената с нейно участие е заснета през март в Ню Йорк и отнема четири часа. Актрисата споделя, че след края на работния ден се прибрала вкъщи и изпила чаша мартини, без да се вижда с колежките си.

Фото кредит откриваща снимка: JILL GREENBERG FOR VARIETY

Актуално

Избрано за вас