Бионсе подкрепи САЩ на Летните олимпийски игри

Снимка: NBC SPORTS

Бионсе подкрепи САЩ на Летните олимпийски игри

Снимка: NBC SPORTS
Сподели

Отборът на САЩ получи подкрепа от първата чернокожа жена, оглавила класацията за кънтри албуми на „Билборд“ – Бионсе, за началото на Олимпийските игри в Париж през 2024.

На церемонията по откриването в Париж в петък, 26 юли, световната суперзвезда представи спортистите от отбора на САЩ в специално промоционално видео. След това отборът на САЩ се спуснал по реката Сена.

На кадрите се виждаше как Бионсе е облечена в червено, бяло и синьо боди, съчетано с каубойска шапка и каубойски ботуши. Певицата също така назовава имената на няколко от атлетите от отбора на САЩ. Това били Симон Байлс, Ша’Кари Ричардсън, Ноа Лайлс, Каелеб Дресел и Кейти Ледецки. На заден план звучала песента „YA YA“ от последния ѝ албум Cowboy Carter. Това съобщи The Hollywood Reporter.

Снимка: Instagram @beyonce

В рекламния видеоклип били показани и клипове на някои от спортистите, които се състезават в своя спорт, а други танцуват на песента й.

„Тази гордост и радост – това е, което ме вълнува в този отбор и ме кара да вярвам в него“, заключи Бионсе. „Не мога да чакам да видя какво ще постигнат през следващите 16 дни. Америка, обърни внимание на отбора на САЩ, на най-доброто от нас. Какъв отбор, в който да вярваме. Каква вечер за празнуване.“

Снимка: Getty Images

Олимпийските игри в Париж през 2024 г. започна с грандиозна церемония вчера. Всяка страна бе приветствана по река Сена. По време на събитието няколко изпълнители вземат участие, включително Лейди Гага, която изпя на френски „Mon Truc en Plume“. По-късно, Селин Дион направи впечатляващо завръщане на сцената с изпълнението на френската балада „Hymne à l’Amour“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас