Diddy изнасилил жена с дистанционно, смятала го за убиец

Снимка: REUTERS/Lucas Jackson

Diddy изнасилил жена с дистанционно, смятала го за убиец

Снимка: REUTERS/Lucas Jackson
Сподели

Шон „Diddy“ Комс е обвинен, че е изнасилил жена като „отмъщение“ за това, че е предположилa, че е замесен в убийството на Тупак Шакур.

В съдебен иск, подаден в Калифорния, Ашли Парам твърди, че музикантът е заплашил да нареже лицето ѝ с нож в отмъщение за коментарите ѝ.

До момента Diddy отрича всякакво участие в стрелбата от кола, при която през 1996 г. в Лас Вегас беше убит рапърът Тупак Шакур.

Убийството така и не беше разкрито, въпреки че миналата година бившият член на бандата Дуейн „Кеф Д“ Дейвис беше обвинен в убийство. Обвиняемият, чийто съдебен процес ще започне през март 2025 г., по-рано твърдеше, че Комс му е предложил 1 млн. долара (769 000 паунда) за убийство на Шакур.

В съдебните документи, подадени в Калифорния във вторник, Парам твърди, че е попаднала в радара на Diddy, след като се е запознала с един от приятелите му в бар през 2018 г. Той се „опитвал да впечатли“ хората, като направил видеоразговор с продуцента. Тя обаче отказала да участва, защото смятала, че рапърът „има нещо общо с убийството на рапъра“.

В съдебния иск тя твърди, че Комс е чул коментара ѝ и е казал, че ще „плати“ за него.

Около месец по-късно приятелят ѝ я поканил в дома си с молба да му помогне. Diddy неочаквано се появил, твърди тя.

Парам разказва, че рапърът се приближил до нея „с нож и го опрял в дясната страна на лицето ѝ и я заплашил, че ще ѝ направи „усмивка на Глазгоу“. След това той

разкъсва дрехите ѝ и я „насилва“ с дистанционно управление на телевизор,

се казва в документите.

Потърпевшата твърди още, че след това е била изнасилена от няколко души. „Накрая не е имала контрол над тялото си, нито е можела да го движи“.

В крайна сметка се е опитала да избяга, но се е сблъскала отново с него. Той ѝ е предложил пари, за да каже, че сексуалният акт е бил по взаимно съгласие. Търси помощ от съседите, тъй като в нейна посока са били произведени изстрели.

Три седмици по-късно тя отива в болница и персоналът се обажда на местната полиция.

Парам обаче твърди, че нито един от сигналите ѝ в полицията не е довел до разследване.

Тя съди Diddy и още шест души за сексуално нападение и побой, малтретиране, фалшиво лишаване от свобода и отвличане. Тя настоява за съдебен процес със съдебни заседатели.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас