„Моето момиченце пораства“: Еминем отведе дъщеря си Хейли до олтара

Снимка: ERIKA CHRISTINE PHOTOGRAPHY

„Моето момиченце пораства“: Еминем отведе дъщеря си Хейли до олтара

Снимка: ERIKA CHRISTINE PHOTOGRAPHY
Сподели

„Моето момиченце продължава да пораства“, рапира Еминем в „Hailie’s Song“, издадена през 2002 г. Повече от две десетилетия по-късно Еминем наблюдава с гордост как дъщеря му  Хейли Джейд Скот се омъжва.

През уикенда Хейли Скот се венча за Еван Мак Клинток в имението Greencrest в Мичиган. Двойката започна да се среща през 2016 г. и се сгоди през февруари миналата година.

Скот сподели колекция от снимки от церемонията в Instagram, като написа в заглавието: „Събудих се съпруга тази седмица“.

„Проляхме толкова много щастливи сълзи, смях и усмивки и усетихме толкова много любов. Еван и аз се чувстваме толкова благодарни за всички роднини и приятели, които пътуваха, за да ни подкрепят и да бъдат част от тази нова глава от живота ни като съпруг и съпруга“, написа още тя.

Макар че TMZ нарича събитието „скромно по размери“ и предназначено за близки приятели и семейство, според съобщенията сватбата на Скот е включвала

гости като 50 Cent и Dr. Dre,

дългогодишни приятели и сътрудници на Eminem.

Феновете на Еминем познават Скот като изпълнител на песента „My Dad’s Gone Crazy“, припомня Business Insider. Днес тя е влиятелна личност в социалните мрежи и водеща на подкаста „Just A Little Shady“, което е знак за алтер-егото на баща ѝ Слим Шейди.

Актуално

Избрано за вас