Страховете на известните: Фронтменът на „Металика“ сънува кошмари преди турне

Снимка: MONICA SCHIPPER/GETTY

Страховете на известните: Фронтменът на „Металика“ сънува кошмари преди турне

Снимка: MONICA SCHIPPER/GETTY
Сподели

Фронтменът и ритъм китарист на американската хеви метъл група „МеталикаДжеймс Хетфийлд и до ден днешен сънува кошмари преди да тръгне на турне, съобщи Мюзик нюз.

Шестдесетгодишният вокалист, който е част от легендарната банда от създаването ѝ през 1981 г., признава, че му се случва да се съмнява в себе си.

В подкаста „The Metallica Report“ Хетфийлд разказа, че преди турне нагласата обикновено е позитивна. Фронтменът на „Металика“ обаче сподели, че напоследък е започнал да се съмнява в себе си и да изпитва

несигурност, че с колегите му вече са стари

и не могат да правят шоу.

„Започвам да се чувствам несигурен. Тези глупости ми минават през главата преди да се заема с нещо, което е важно“, споделя той, цитиран от БТА.

Джеймс Хетфийлд – част от „Металика“ заедно с Ларс Улрих, Кърк Хамет и Робърт Трухильо, допълва, че преди турнета редовно сънува кошмари, в които всичко се обърква.

В кошмарните си сънища фронтменът на „Металика понякога вижда „типични“ неща. Понякога му се присънва, че

не знае кои песни ще изпълнява,

че шийката на китарата му е направена от гума и че инструментът му има само две струни, че кабелът ѝ не му позволява да стигне до микрофона.

Хетфийлд изтъква още, че въпреки всичко – се е научил да оставя тези тревожни моменти да се случват, вместо да се плаши от тях.

„Приемаш нещата такива, каквито са. Има тревога и тя се натрупва, но не ѝ позволяваш да те завладее, защото съществува баланс между нея и вярата. И в един момент всичко ще бъде наред“, казва Джеймс Хетфийлд. 

Актуално

Избрано за вас