Джъстин и Хейли Бийбър станаха родители

Снимка: Kevin Mazur/Getty Images/Roc Nation

Джъстин и Хейли Бийбър станаха родители

Снимка: Kevin Mazur/Getty Images/Roc Nation
Сподели

Канадският певец Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли Бийбър обявиха раждането на първото си дете. В публикация в Instagram Бийбър сподели снимка на малкото краче на новородения си син и написа: „Добре дошъл у дома“. Той разкри името на бебето – Джак Блус Бийбър.

Сред известните личности, които поздравиха двойката, бяха Кейти Пери и Кайли Дженър.„Твоята благословия пристигна“, написа Пери като коментар към публикацията на Бийбър. Междувременно Кайли коментира: „Не мога да се справя с това малко краче“. Това съобщи BBC.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber)

Двойката обяви бременността на Хейли през май. Те публикуваха фотосесия в социалните мрежи, в която инфлуенсърката позира с наедрялото си коремче в бяла дантелена рокля. 27-годишният американски модел и поп певецът сключиха брак на тайна церемония в Ню Йорк през 2018 г.

Снимка: Rory Kramer
Набирайки популярност с хитовете си „Baby“, „Love Me“ и „Yummy“, Джъстин Бийбър става звезда в музикалната индустрия още на 13 години. Миналата година той беше принуден да анулира оставащите дати от световното си турне „Justice“ заради продължаващо възстановяване от синдрома на Рамзи Хънт. Това е състояние, което може да причини парализа на лицето.

Канадският певец направи неочаквано появяване на сцената на ежегоден фестивал Coachella миналия месец, за да изпълни хита „Essence“ от 2020 г. заедно с Wizkid по време на сета на нигерийската звезда Tems.

Хейли Бийбър, съпругата му, е дъщеря на актьора Стивън Болдуин и племенница на актьорите Алек, Уилям и Даниел Болдуин. Тя е съоснователка на линията за грижа за кожата Rhode.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас