Климентина Фърцова очаква първото си дете

Снимка: Klimentina Furtzova/ Facebook

Климентина Фърцова очаква първото си дете

Снимка: Klimentina Furtzova/ Facebook
Сподели

Актрисата Климентина Фърцова е в очакване на първото си дете. Това обяви преди минути тя в профила си във Facebook с очарователна фотосесия. На снимките я виждаме усмихната и галеща корема си.

„Не знам за киното и театъра, но това обезателно ще е най-вълнуващата роля в живота ми“, пише тя в своята публикация. За по-малко от час постът ѝ събра стотици харесвания и топли пожелания към бъдещата майка и бебето.

Чудесните новини около младата актриса не приключват дотук. В Деня на на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност тя ще получи „Почетна значка на град Пловдив“ заедно с още 13 изявени творци. По-късно пък ще я очакваме на церемонията по връчването на наградите „Аскеер“. Тя е номинирана за водещата женска роля на Алис в „Отблизо“ от Патрик Марбър, реж. Елица Йовчева, Драматичен театър „Николай О. Масалитинов“ – Пловдив.  Почетната статуетка ще си оспорва с Радена Вълканова, изиграла Путин в „Хага“, и Мария Стефанова („Оскар и Розовата дама“).

Известна е с участието си в сериала „Белези“ – в ролята на Радост, във филма „Голата истина за група Жигули“Лиза, както и в приключенския сериал „Войната на буквите“ – принцеса Мария. В сериала „Вина“ се превъплъщава в ролята на Радост.

Актуално

Избрано за вас