Кои са новите звездни двойки на 2023 година?

Снимка: KARWAI TANG/WIREIMAGE ; DAVID M. BENETT/JED CULLEN/DAVE BENETT/GETTY

Кои са новите звездни двойки на 2023 година?

Снимка: KARWAI TANG/WIREIMAGE ; DAVID M. BENETT/JED CULLEN/DAVE BENETT/GETTY
Сподели

Отминаващата 2023 година привлича вниманието към неочаквани и страстни романтични холивудски истории. В този обзор ще разгледаме последните звездни двойки, които не просто живеят пред очите на света, а го правят със стил и емоция. 

Дуа Липа и Ромен Гаврас
Снимка: Getty Images

През февруари 2023 г. Daily Mail съобщава, че носителката на „Грами“ и режисьорът Ромен Гаврас са били забелязани за пръв път заедно, когато са напускали партито след наградите BAFTA на Netflix в Chiltern Firehouse в Лондон. Бързото преминаване към филмовия фестивал в Кан през май, където двамата стартираха романтиката си със стил на червения килим.

Чейс Стоукс и Келси Балерини
Снимка: Getty Images

Звездата от „Outer Banks“ Чейс Стоукс и кънтри звездата Келси Балерини предизвикаха слухове за романс, когато той публикува тяхна снимка от бейзболен мач на сметище за снимки в Instagram. Двойката обича PDA момент в Instagram и по време на интервю с Алекс Купър от Call Her Daddy, Келси потвърди, че напълно се е вмъкнала в DMs на Чейс.

Травис Келси и Тейлър Суифт
Снимка: Getty Images

Травис Келси и Тейлър Суифт се оказаха неочаквана и интересна комбинация след раздялата на певицата с британския актьор Джо Алуин в началото на годината. Мегазвездата откри новата си любов в лицето на футболиста на „Канзас Сити Чийфс“ – Травис Келси. Първоначално, те изглеждаха като доста нетипична двойка. В миналото Травис е имал отношения само с чернокожи жени, докато Тейлър е била свързвана само с мъже от шоубизнеса. Въпреки това, фактът е, че техните отношения се развиват бързо и в правилната посока, като стават една от най-обичаните звездни двойки сред феновете.

Песо Плума и Ники Никол
Снимка: CHRISTOPHER POLK/BILLBOARD VIA GETTY

Песо Плума и Ники Никол отбягваха слуховете за запознанства в продължение на месеци. Двамата най-накрая обявиха връзката си публично на латиноамериканските награди GRAMMY през ноември.

Джиджи Хадид и Брадли Купър
Снимка: GrosbyGroup

Джиджи Хадид и Брадли Купър все още не са обявили официално своята връзка, но е ясно, че от есента те са наистина заедно. Въпреки че и двамата са привлекателни, талантливи и популярни, никой не е очаквал 48-годишният Брадли да се върже с 28-годишната колежка на бившата си половинка Ирина Шейк. Дори до лятото Джиджи беше в центъра на вниманието, като имаше флирт с Леонардо ди Каприо. Въпреки това, настоящата ситуация показва, че разликата от 20 години между модела и актьора не е пречка за тях, а по-скоро връзката им се развива и става по-силна и сериозна с времето.

Леонардо ди Каприо и Витория Черети
Снимка: ANDREAS RENTZ/GETTY ; DANIELE VENTURELLI/GETTY

И като стана дума за Леонардо Ди Каприо – трудно е да се каже със сигурност какво се случва с любовния му живот. От месеци той е свързван с модела Витория Черети. Предполага се, че двойката се е запознала през май на филмовия фестивал в Кан.

Джеръми Алън Уайт и Росалия
Снимка: GrosbyGroup

Това е съчетание от две знаменитости, която никой не е предвиждал. Актьорът от филма „The Bear“ Джеръми Алън Уайт и испанската певица Росалия са заедно от около два месеца. Информацията за техните отношения се появи в списание Us Weekly. Те като бяха уловени от папараците да се държат за ръце. Според слуховете в началото отношенията им са били приятелски, но постепенно се развили в романтични. И двамата са се разделили с бившите си партньори по-рано през тази година – тя с годеника си Рау Алехандро, а той с майката на двете си дъщери, Адисън Тимлин.

Хари Стайлс и Тейлър Ръсел
Снимка: KARWAI TANG/WIREIMAGE ; DAVID M. BENETT/JED CULLEN/DAVE BENETT/GETTY

Хари Стайлс и Тейлър Ръсел имат връзка от юни тази година. Двамата са се подкрепяли на концертите си и тя е била със Стайлс на концерта на U2, когато стана ясно, че той е обръснал главата си.

Ариана Гранде и Итън Слейтър
Снимка: THEIMAGEDIRECT.COM

След новината за развода на Ариана Гранде със съпруга си от две години, Далтън Гомес, стана ясно, че причината за раздялата е влюбването на певицата в дребния си, червенокос колега от шоуто „Wicked“ – Итън Слейтър. Тя поиска развод, което предизвика и край на брака на Слейтър с майката на детето му. Този любовен триъгълник неочаквано създаде интерес към тях като нова и необичайна звездна двойка.

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе
Снимка: Getty Images

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са една от най-неочакваните двойки тази година. В началото, риалити звездата и актьорът от „Дюн“ поддържаха по-небрежни отношения, но в момента се твърди, че нещата станаха сериозни между тях. Интересно е, че Кайли се наслаждава на компанията на Тимъти, въпреки че той е напълно различен от предишните ѝ партньори, като например бащата на децата ѝ – рапъра Травис Скот. Неизвестно е какво бъдеще чака тази необичайна двойка, но източник, близък до тях, споделя пред Entertainment Tonight, че Кайли е наистина влюбена и вълнувана от връзката си с Шаламе, като чувствата им са напълно взаимни.

Селена Гомес и Бени Бланко
Снимка: GrosbyGroup

Селена Гомес наскоро обяви връзката си с Бени Бланко за официална в Instagram и дори я защити от тролещите я фенове. „Не разбирам. Ако наистина ви пука за мен. Не съм била по-щастлива. Никога няма да позволя на думите ви да ръководят живота ми. Никога. Свърших. Ако не можете да ме приемете в най-щастливата ми форма, тогава изобщо не бъдете в живота ми“, гласи един от коментарите.

Певицата и музикалният продуцент се познават от 2015 г., като са работили по много песни, вариращи от „Same Old Love“ до „Just Can’t Get Enough“ и сега – „Single Soon“. Съобщенията за запознанството им започнаха през ноември. Тогава Селена рекламираше готварската книга на кавалера си в социалните мрежи и потвърди романса си чрез коментари в Инстаграм през декември.

Рами Малек и Ема Корин
Снимка: AISSAOUI NACER / SPLASHNEWS.COM

Рами Малек и Ема Корин, актьор от „Бохемска рапсодия“ и актриса от „Короната“ бяха забелязани за първи път на романтична среща през юли тази година. Този момент беше заснет от папараците, които ги уловиха в близост и по време на концерт на Брус Спрингстийн в Лондон. Преди това бе обявено, че Рами се е разделил с дългогодишната си половинка – Луси Бойнтън. Относно Ема, тя се самоопределя като небинарна. Това направи връзката ѝ с Малек малко изненадваща за нейните фенове от общността на ЛГБТ.

Кендъл Дженър и Bad Bunny
Снимка: Getty Images

Новината за запознанството на Кендъл Дженър и Bad Bunny се появи за първи път през февруари тази година. Тогава рапърът се премести в Лос Анджелис и се запозна със супермодела чрез общ приятел и двамата започнаха да се виждат. От срещи за вечеря до уроци по конна езда и изпълнен с PDA уикенд на Coachella, седмици на модата, баскетболни мачове и дори рекламна кампания на Gucci. От няколко седмици насам обаче непрекъснато се появяват съобщения за тяхната раздяла.

 Шакира и Люис Хамилтън
Снимка: Getty Images

Друга неочаквана двойка знаменитости, която влезе в заглавията на вестниците с предполагаемия си романс, са Шакира и пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън. Източници предполагат, че двамата се срещат случайно, след като Шакира беше забелязана в падока няколко пъти през този сезон. Двамата бяха видяни да прекарва доста уютно времето си в Испания и Маями.

Аврил Лавин и Тайга
Снимка: Getty Images

Когато кралската особа на Y2K, Аврил Лавин, влезе ръка за ръка с рапъра Тайга на партито на Mugler x Hunter Schafer през март тази година, никой не очакваше това да се случи и интернет изпадна в лудост. Изглежда обаче, че този романс е приключил също толкова бързо, колкото е започнал, като според източници двойката е тръгнала по различни пътища през юни.

Актуално

Избрано за вас