Джон Бон Джоуви: Джейк и Мили се венчаха на скромна семейна церемония

Снимка: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Джон Бон Джоуви: Джейк и Мили се венчаха на скромна семейна церемония

Снимка: Dimitrios Kambouris/Getty Images
Сподели

Джон Бон Джоуви е възхитен от сватбата на сина си Джейк Бон Джоуви с Мили Боби Браун. По време на участието си в предаването The One Show на BBC рокаджията гордо потвърди, че 22-годишният му син и 20-годишната Браун са женени.

„Те са страхотни“, каза Бон Джоуви. „Те са абсолютно фантастични. Беше много малка семейна сватба и булката изглеждаше великолепно, а Джейк е щастлив, колкото може да бъде. Това е истина“. Според The Sun съпругата на Бон Джоуви – Доротея, и родителите на Браун също са присъствали на сватбата.

Според изданието двойката планира по-голяма церемония по-късно тази година.

След венчавката си младоженците са били забелязани да пазаруват в Хемптън. Снимки ги показват да се возят в кабриолет със свален покрив щастливи. Звездата от „Stranger Things“ и моделът бяха забелязани и няколко дни след това – вече носещи брачни халки, пише People.

Не е изненадващо, че подробностите за сватбата им не са публично достояние, тъй като преди това Браун разкри в интервю за WWD през 2023 г., че иска да запази детайлите около специалния им ден в тайна.

„Мисля, че вероятно ще „дръпна завесите“, защото в живота има толкова много моменти, които се случват само веднъж“, каза Браун.

Тя обяви годежа си със сина на Джон Бон Джоуви през април 2023 г. със снимка на двамата в Instagram, на която се вижда, че носи диамантен пръстен на лявата си ръка. Браун подписа поста с текст от песента „Lover“ на Тейлър Суифт. Той гласеше „Обичам те вече три лета, скъпи, искам ги всичките“.

Актуално

Избрано за вас