Симон Байлс- гимнастичката, която превръща олимпиадата в моден подиум

Снимка: AP

Симон Байлс- гимнастичката, която превръща олимпиадата в моден подиум

Снимка: AP
Сподели

Американската гимнастичка Симон Байлс е известна с две неща. Едното е пълната ѝ доминация в гимнастиката от първите дни, когато стана звезда на Олимпийските игри в Рио през 2016 г. и се превърна в най-награждаваната гимнастичка, а другото е безрезервната ѝ любов към блясъка на модата.

Снимка: AP

Завръщането ѝ на Олимпийските игри в Париж също не  остана незабелязано. Многократната златна медалистка заслепи с таланта си на всеки уред и с демонстрацията на елегантност и лукс.  Екипите ѝ  също са достойни за всеки подиум от Седмицата на модата в Париж., пише Marca.

Досега Байлс ясно показа това, като добави три златни медала към списъка си с постижения. Досега американската звезда в гимнастиката спечели злато в отборното състезание, индивидуалния многобой, прескока, а  днес ще се бори за отличие и на греда.

Байлс и останалата част от американския отбор затвърдиха спортните си успехи с тоалети, които отговарят на безграничния им талант. Във финала на прескок Симон блестеше в червено трико, инкрустирано с 3600 рубина и кристали Сваровски, достойно за кралицата на гимнастиката.

Байлс превръща олимпиадата в модно ревю

Членовете на американския отбор носеха по осем трика, за участието си в Париж 2024. Марката за спортно облекло GK Elite отговаряше за дизайна на дрехите, за чиято изработка са използвани хиляди кристали Сваровски.

В отборното състезание американският отбор носеше трикото, наречено Go for Glory (Върви към славата) – бяло и синьо облекло с червени детайли, вградени с 10 000 кристала. За останалите състезания всяка гимнастичка можеше да носи екип по свой избор.

Снимка: USA TODAY

Облеклото, с което Байлс спечели златото в скока на височина, беше наречено “ Patriotic Poise“(Патриотична поза). За многобоя тя носеше „Luminous Legacy“(Сияйно наследство) – синя дреха с дизайн, вдъхновен от супергероите, също с 10 000 скъпоценни камъка.

Снимка: Vogue

В деня на квалификацията тя носеше „Star Spangled Shine“(Звезден блясък)- тъмноцветно изделие с повече от 6300 кристала. В откритата за публиката тренировка олимпийската шампионка носеше „Sovereign Sparkle“ , парче с дизайн, вдъхновен от фойерверки, с вградени 3423 кристала.

Снимка: Getty images

Финалът на греда ще се проведе в неделя, 4 август, в зала „Берси“. Няма съмнение, че Байлс ще даде най-доброто от себе си на уреда. Това, което все още не е известно, е кой от възхитителните модели ще облече за състезанието.

Независимо от избора ѝ, едно е сигурно. Симон Байлс ще зашемети публиката,  както с изпълнението си, така и със стила си.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас