Крадци убиха актьора Джони Уактър

Снимка: Gilbert Carrasquillo/GC Images

Крадци убиха актьора Джони Уактър

Снимка: Gilbert Carrasquillo/GC Images
Сподели

Джони Уактър, актьорът, известен най-вече с ролята си в дългогодишната сапунена опера General Hospital, е починал, след като е бил прострелян по време на предполагаем обир в Лос Анджелис. Той си отиде на 37 години.

Майка му Скарлет  първа потвърди смъртта му пред TMZ. По-късно полицейското управление в Лос Анджелис също излезе с информация, че е

бил прострелян около 3 ч. сутринта в събота,

след като се е сблъскал с трима мъже, за които се твърди, че са се опитали да откраднат катализатора от автомобил.

Извикана е полиция и Уактър е откаран в местна болница, където е обявен за мъртъв. Заподозрените са избягали от мястото на инцидента с автомобил и не са били арестувани, съобщават от полицията. Разследването продължава.

Агентът на Уактър – Дейвид Шаул, също потвърди смъртта му пред Variety.

„Джони Уактър беше впечатляващо човешко същество“, пише Шаул в изявление. имер за упорита работа, постоянство и нагласа никога да не се отказва“. „Не само

талантлив актьор, който беше отдаден на занаята си,

но и истински морален пример за всички, които го познаваха, предаде The Guardian.

Той определи работата си с актьора като привилегия: „Той буквално би ти дал ризата от гърба си. След повече от десетилетие съвместна работа той завинаги ще остави диря в сърцата ни“.

Уактър е роден през 1986 г. в Чарлстън, Южна Каролина. Първата му телевизионна роля е в драматичния сериал на „Lifetime Army Wives“. След това се появява в редица гостуващи роли в сериали като „Westworld“, „The OA“ и „Criminal Minds“.

От 2020 г. до 2022 г. Уактър играе в повече от 160 епизода на General Hospital, където играе героя Брандо Корбин.

Актуално

Избрано за вас