Зак Ефрон благодари на Матю Пери в речта си на Алеята на славата

Снимка: New York Post

Зак Ефрон благодари на Матю Пери в речта си на Алеята на славата

Снимка: New York Post
Сподели

Зак Ефрон беше отличен със звезда на Алеята на славата в Холивуд. В речта си той отдаде почит на покойната звезда от „Приятели“ Матю Пери.

Ефрон,

известен най-вече с участието си във филмовата поредица „High School Musical“,

заяви също, че е „безкрайно благодарен“ на режисьора на филма Кени Ортега и на продуцента Бил Бордън, които бяха сред гостите на събитието.

„Все още мисля за него всеки ден, все още си пея песните под душа“, пошегува се актьорът.

В публиката бяха още семейството и приятелите му. Сред тях беше колегата му от „The Iron Claw“ Джереми Алън Уайт и приятелят му от „That Awkward Moment“ Майлс Телър.

Снимка: Getty Images

Ефрон отдели малко време, за да почете някой, който липсваше на церемонията в понеделник: Матю Пери, звездата от „Приятели“, която почина неочаквано през октомври.

„Пери беше толкова любезен и великодушен с мен, докато работехме по „Отново на 17“,

казва Ефрон, който играе по-младата версия на покойния актьор във филма от 2009 г.

Сътрудничеството с Пери и режисьора на филма Бър Стърс „наистина ме тласна към следващата глава от кариерата ми. И за това много ти благодаря, Матю“, добави той. „Мисля за теб много днес“.

На церемонията реч държаха още Майлс Телър, който отбеляза, че според него звездата на Ефрон е закъсняла и че актьорът е „истинска тройна заплаха с комбинация от огромен талант, невероятна работна етика и лице над средното ниво“.

„Никога и в най-смелите си мечти не съм си представял, че ще стоя тук днес“,

каза още Ефрон в речта си. И добави, обръщайки се към семейството си: „Вие направихте много жертви за мен и моя живот и това не е било лесно. Благодаря ви, че вярвахте в мен, вие сте причината да съм тук днес“.

Актуално

Избрано за вас