Ал Пачино се бори за попечителство над новородения си син

Ал Пачино се бори за попечителство над новородения си син

Сподели

Ал Пачино е потърсил помощта на известен холивудски адвокат, който да му помогне в съдебната битка срещу Нур Алфала. Двамата ще се изправят пред съда за попечителството над новороденото им дете, пише The Mirror.

Ал и Нур започнаха да се срещат през април 2022 г., а детето им се появи през юни тази година. Съобщава се обаче, че

актьорът е бил „изненадан“

от новината, че ще имат дете. Само няколко месеца по-късно Нур е започнала да преминава през процеса за определяне на попечителството и подробностите за издръжката на детето чрез съда. В отговор на това Ал е наел Адам Филип Липсик.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Според RadarOnline, Нур за първи път е подала молба за определяне на родителските отношения миналата седмица. Тя е поискала от съда да получи основно попечителство над сина им Роман. В документите тя предлага да споделят законното попечителство над детето, тъй като Ал е вписан като баща. Тя обаче иска да запази физическото попечителство над сина си.

Исковата молба за определяне на родителските отношения е първата стъпка към осигуряването на издръжка за детето. Правните документи, получени от Blast, разкриват, че той е направил „доброволна декларация за родство“, с която потвърждава, че е баща. След това те ще трябва да преминат през съдебната система и решението да бъде взето от съдия.

В рамките на предложеното споделено попечителство Ал ще има законно право на „посещения“. Съобщава се обаче, че двамата все още се срещат и заедно решават въпросите, свързани с попечителството. При това източниците твърдят също, че той не планира да се ожени за нея. Той очаква „финансово споразумение“. Като част от това споразумение Нур е поискала актьорът да покрие съдебните ѝ разходи.

Това е четвъртото дете на Ал. Във видеоклип преди раждането му той каза: „Това е много специално. Винаги е било.“ 

Фото кредит откриваща снимка: GOTHAM/GC IMAGES

Актуално

Избрано за вас