Бионсе плати $100 000, за да удължи работното време на метрото във Вашингтон

Бионсе плати $100 000, за да удължи работното време на метрото във Вашингтон

Сподели

Бионсе плати на метрото във Вашингтон да удължи обслужването си с цял час. Това се случи след като началото на последния ѝ концерт беше отложено заради лошото време.

В неделя (6 август) 41-годишната изпълнителка на „Cuff It“ се завърна за втора вечер, за да изнесе концерт на FedEx Field. Около час преди началото му, мястото на събитието публикува съобщение в X (известен преди като Twitter). В него те предупреждават феновете, че поради мълнии в района в момента имат заповед за подслон на място.

„Поради лошото време, което може да забави началото на тазвечершното световно турне на „Renaissance“ във FedExField, метрото ще удължи часовете на движение на последния влак с допълнителни 60 минути“, се казва в изявление на транспортните органи.

Те допълват, че допълнителният час ще бъде финансиран от турнето. То покрива разходите от 100 000 долара за движение на повече влакове, поддържане на всички 98 станции отворени за излизане от клиенти и други оперативни разходи. Заповедта за подслон на място била отменена след почти двучасово чакане. През това време няколко души били лекувани от топлинно изтощение, а един човек бил хоспитализиран.

През юни хотелиерите в Стокхолм бяха изключително щастливи от избора на Бионсе да започне световното си турне Renaissance в Стокхолм. Дългоочакваното събитие през беше довело до почти троен скок на цените на хотелите и ресторантите в района.

Фото кредит откриваща снимка: Kevin Mazur/WireImage/Getty Images

Актуално

Избрано за вас