Затрупаха Киану Рийвс с кученца във викторина

Затрупаха Киану Рийвс с кученца във викторина

Сподели

Киану Рийвс бе затрупан с кученца по време на викторина във „Вечерното шоу“ на Джими Фалън. Водещият губеше стремглаво спрямо звездата от „Матрицата“, в чиито скут за всеки верен отговор се приземяваше по един невръстен голдън ретривър.

Актьорът видимо се наслаждаваше на компанията на мъниците, които го затрупваха с целувки

и се опитваха да гризнат брадата му по време на не особено интелектуалната игра.

Рийвс беше в шоуто на Фалън, за да представи четвъртия филм от поредицата „Джон Уик“, който тргва по кината от 24 март.

 

В екшън поредицата Джон продължава да преследва личната си свобода, но задачата му се усложнява от цяла шайка „гадняри“ по петите му. Рийвс синтезира същността на филма с едно изречение: „Става въпрос за приятелство, братство, баща, дъщеря, изборите, които правиш, правилата и последствията, които определят кой си.“

В „Джон Уик“ има 14 екшън сцени с брилянтна хореография, които Рийвс изпълнява без дубльор

„Джон стреля по хора, яздейки кон. Хвърля звезди по враговете си. Често използва нунджако. Ще видите и доста екстремно шофиране.“, обясни с чувство за хумор актьорът.

Освен към смъртоносните каскади, той има афинитет и към комиксите.

Рийвс е автор на собствена поредица BRZRKR,

която списва заедно с бестселър перото на New York Times Мат Кинд. Илюстрациите са дело на Рон Гарни. Сюжетът на лимитираната в 12 книжки серия се върти около безсмъртния войн Барзъркър и различните форми на злото, с което се бори през вековете. Първият комикс излиза през март 2021 г и

събира за отрицателно време 1,4 милиона долара

– приход, който е напълно достатъчен да финансира живота на другите издания от поредицата. В шоуто на Фалън Киану Рийвс потвърди, че вече има сделка с Netflix за създаване на сериал по историята на Барзъркър.

Актуално

Избрано за вас