Мира Добрева е изкарана от медикаментозната кома и вече диша сама

Мира Добрева е изкарана от медикаментозната кома и вече диша сама

Сподели

Водещата Мира Добрева е изкарана от медикаментозна кома и вече диша сама. Новината съобщи на фейсбук страницата ѝ нейната дъщеря Лора Добрева. Тя написа:

„Минахме дълъг път. Но тя се пребори! Моят герой, мама. Вече диша сама, успяхме даже да си поговорим, а скоро я очакваме и вкъщи!
Благодарим ви за подкрепата, за вдъхнатия кураж и любовта – тя е тук и е по-силна отвсякога.“

В петък вечер стана ясно, че журналистката е в медикаментозна кома след спешна операция, която била изършена в „Пирогов“. В публикацията, която отново беше споделена от нейната дъщеря Лори не се уточняваше причината, довела до тези последствия.

„Мили зрители на последователите на моята майка, пише Ви Лори, нейната дъщеря. Без да искам да Ви притеснявам, се налага да Ви съобщя, че тя изпадна в трудна житейска ситуация, която наложи спешна операция и поставянето ѝ в медикаментозна  кома. Мама винаги е вярвала, че българските са най-добрите лекари и сме сигурни, че и този път е така – мама се намира в ПИРОГОВ – при най-добрите специалисти в света. Нека с добра мисъл или дума заедно да дадем подкрепа на лекарите и сестрите от Спешния институт и да Ви помоля, също като нея, да вярвате, че доброто винаги побеждава!“, написа тогава тя.

Актуално

Избрано за вас