Тъмната страна на славата: по следите на „Убийствата в Playboy“

1347676 ID Playboy Murders Gallery- Las Vegas, NV- Holly Madison

Тъмната страна на славата: по следите на „Убийствата в Playboy“

1347676 ID Playboy Murders Gallery- Las Vegas, NV- Holly Madison
Сподели

Бизнес империята, която Хю Хефнър изгражда с Playboy, е пълна с истории за знаменитости и редови красавици, които свършват фатално. Поредицата на Investigation Dsicovery (ID) „Убийствата в Playboy“ надниква в света на блясъка и еротиката, чиято тъмна страна познават малцина.

Шест истории разкриват клопките на славата

за онези, които се появяват на страниците на мъжката библия. Всяка мистерия изследва убийства, които се пресичат с Playboy, принуждавайки зрителите да поставят под въпрос всяко възприятие, което имат за едно от най-разпознаваемите издания в Америка.

„С тази оригинална поредица ID повдига особен аспект в разговора за влиянието на поп- културата, като разкрива как очарованието от знаменитостите може бързо да се превърне в мания с опустошителни резултати“, споделя Джейсън Сарланис, президент на криминално и разследващо съдържание за телевизия и стрийминг в Warner Bros. Discovery.

Поредицата разкрива трагедии, обхващащи десетилетия от историята

на някогашната емблематична марка. Премиерния епизод „Зайче среща ерген“, който бе излъчен на Велики Петък от 22:00 часа,  разказа за случай, в който водеща на партита и модел на Playboy е открита мъртва и разчленена в контейнер за боклук. Това разпалва таблоидните медии. Докато полицията разследва нейните романтични партньори, съпругът на Жасмин Фиоре, риалити звезда на телевизионния канал VH1, се отправя към границата с Канада.

В останалите епизоди ще видим история, посветена на Стейси Артър.  Домакиня, която прекарва часове на телефонната линия 1-900 на Playboy,

привличайки фаталната мания на един фен

Предстои да станем свидетели и на случая на бившето кибер момиче на Playboy Кристина Карлин-Крафт, чието обещаващо бъдеще е попарено след нощно излизане в града.

ID излъчва нов епизод на „Убийствата в „Плейбой“  всеки петък от 22:00 часа.

 

Фотокредит: Warner Bros. Discovery

Актуално

Избрано за вас