Филип Буков след Survivor: Сърцето ми изплаши другите, не мен

Филип Буков след Survivor: Сърцето ми изплаши другите, не мен

Сподели

„Сърцето ми изплаши другите, не мен.“, това сподели Филип Буков за bTV броени дни, след като напусна Survivor по медицински причини. Той бе хоспитализиран, след като за 2 дни припадна 5 пъти от глад. В последствие лекарите откриха, че

има сърдечна недостатъчност и да продължи битката за 150 000 лв

в суровите условия на Доминикана бе противопоказно.

„Оказа се, че имам интермитентен блокаж на дясната камера, който се обяснява с голямото спортно сърце и ниския пулс. С рекорд от 72 часа без никаква храна, това занижава и жизнените показатели, пада кръвната захар, а пулсът ми беше стигнал 30, получава се аритмия или сърдечна недостатъчност. Сърцето не изпомпва кръв до мозъка и припадам“, разказа Буков.

Като атлет и каскадьор той си е чупил какво ли не по тялото

Това го имунизира и срещу шока от припадъка. „Все едно съм залитнал и съм паднал. Пет секунди преди припадъка и пет след аз не си спомням нищо. Просто ставам и продължавам. Не се уплаших, защото си дадох сметка, че всичко е резултат от форсмажора, в който живеем.“, обясни звездата от спектакъла „Петък вечер“.

Неговият бърз метаболизъм и малкото мазнини повлияли негативно на дефицита на хранителни вещества в организма. Дори водещият на шоуто Ваня Джеферович отбелязвал с изненада резките промени в килограмите на Буков.

„Изпадаш в летаргия, лягаш някъде да дремеш, не ти се говори с никой, просто нямаш сили. Много се чудех как ще си режем ноктите в шоуто, без нокторезачка.“, продължава разказа си за нещата зад кулисите Филип Буков. Оказало се, че

ноктите почти не растат и всички жизнени функции в тялото са намалели, заради твърде малкото храна

Актьорът бе изпратен със сълзи на очи от всички в племето „Известни“. Той сподели, че Джаферович е бил негов спасител от скуката по време на изолацията в хотела. Непосредствено преди да отлети за България Буков е бил без лични вещи, без пари, достъп до всякакви комуникации в стаята си. „Ваня е много светъл човек. Купи ми бира и пица. Той изпи бирата, аз изядох пицата. Уникален е. Мисли повече за участниците, отколкото за шоуто, защото е бил на наше място и преживява всичко лично.“, откровен е Филип.

Сега наблюдава случващото се в шоуто с тъга като зрител. На въпрос какво най-много му липсва в Survivor, той отговори: „Със сигурност контакта с моите съплеменници, тъй като

докато аз бях вътре бяхме много сплотени, имахме много специална връзка, която ще остане, разбира се и след шоуто.

Сега ми е много особено, когато съм обратно вкъщи. Искам да разбера и какво се случва зад кадър“, допълни още напусналият играта.

Актуално

Избрано за вас