Какви са талантите на децата на някои от най-известните холивудските звезди?

Какви са талантите на децата на някои от най-известните холивудските звезди?

Сподели

Мадона и Бионсе включиха дъщерите си в концертите си, а Дрейк използва рисунка на сина си за корица на новия си албум – децата на звездите са талантливи като родителите си и не се притесняват от многобройна публика. Дженифър Лопес, Марая Кери, Пинк също представиха дъщерите си на сцената.

Дрейк отпразнува шестия рожден ден на сина си Адонис миналата седмица, като публикува в Инстаграм видео с първата му рап песен „My Man Freestyle“. Канадският певец също се появява за кратко в клипа, пише БТА.

Двамата се снимат заедно не за първи път. Месец по рано Дрейк включи Адонис в клипа „8AM in Charlotte“ от новия си албум „For All the Dogs“. Адонис участва в албума и с рисунка за корицата му.

На първия концерт на Мадона от турнето ѝ „Celebration“ в Лондон към нея на сцената се присъединяват децата ѝ – 27-годишната Лурдес, 17-годишната Мърси и 11-годишната Естер, пише сп. „Пийпъл“. Мърси

акомпанира впечатляващо на роял,

докато Мадона пее хита си „Bad Girl“, а Естер танцува. Именно Естер привлича вниманието на феновете с магнетичен танц и видео от изпълнението ѝ се разпространява в интернет. Близначката на Естер Стела също излиза на сцената. Брат им, 18-годишният Дейвид, се присъединява към звездата и свири на китара, докато тя пее „Let’s Go Crazy“ и „Mother and Father“. Дейвид също е талантлив танцьор. Мадона често публикува видеа как танцуват заедно. Той се е изявявал на сцената и на предишни нейни концерти.

Мадона се гордее с децата си и често пуска снимки и видеа с тях в социалните мрежи. Тя има и 23-годишен син Роко, който бе сред публиката на концерта ѝ в Лондон.

Бионсе също представи дъщеря си на сцената още на първия концерт от турнето си „Renaissance“ през май в Лондон, пише „Дейли мейл“. Тя танцува с нея след това и на други концерти. Видео от изпълнението ѝ сподели майката на Бионсе в Инстаграм, като пише, че внучката ѝ не се притеснява да се изявява пред 70 000 души в Париж.

На турнето си през лятото Пинк показа, че дъщеря ѝ, 12-годишната Уилоу, е

насладила певческия ѝ талант,

като изпя с нея хита си „Cover Me In Sunshine“ на няколко концерта във Великобритания и САЩ. Бащата на УилоуКари Карт, публикува видеа от някои от изпълненията в социалните мрежи. Тя участва и в официалния видеоклип на песента като по-малка.

Близнаците на Марая Кери Монро и Марокан и дъщерята на Дженифър Лопес и Марк Антъни също са се качвали с тях на сцената.

Естествено е децата на световни звезди да са наследили и таланта им, който често е многостранен – на актьори, певци, танцьори. Израствайки край надарените си родители, те получават и образование, което стимулира качествата им дори когато са осиновени, какъвто е случаят с част от децата на Мадона.

Актуално

Избрано за вас