Шефът на Spotify за Меган и Хари: Те са измамници!

Фотокредит: The Mega Agency

Шефът на Spotify за Меган и Хари: Те са измамници!

Фотокредит: The Mega Agency
Сподели

Меган Маркъл и принц Хари бяха описани като „измамници“ от  изпълнителния директор на Spotify Бил Симънс. Скандалната констатация идва броени дни след като стана ясно, че

сделката за 20 милиона долара за подкаста на херцогинята Archetypes е разтрогната.  

Този коментар на Симънс идва по повод сключеният договор, който увисва неизпълнен, след като се прекъсва преждевременно. В договора са посочени, че ще бъдат осъществени няколко сезона на подкаста, но в крайна сметка излезе само един с 12 епизода. Предполага се, че една от главните причини за „раздялата“ е, че Маркъл не е успяла да поддържа изискваното качество на стрийминг гиганта. Междувременно главният изпълнителен директор на United Talent Agency (UTA) Джереми Зимър описа Маркъл като „нямаща никакъв талант“. Тези коментари изникнаха в дискусия за подкастинг на рекламния фестивал Cannes Lions във Франция, пише Semafor.

Фотокредит: AP Photo/Peter Dejong, File

Подкастът на Меган Archetypes, който имаше за цел да  „разследва, дисектира и подкопае етикетите, които се опитват да задържат жените“, включваше гости от калибъра на Парис Хилтън, Минди Калинг, Марая Кери и Серена Уилямс. Въпреки прогнозите за рейтинга му той оцеля само за 12 епизода време.

„Оказа се, че Меган Маркъл не е голям аудио талант или непременно какъвто и да е талант“,

каза Зимър. „И знаете ли, това, че сте известен, не ви прави велик в нещо.“ UTA е представлявала звезди като Харисън Форд, Парис Хилтън, Майкъл Дъглас, Михаела Коел, Арнолд Шварценегер, Пол Ръд, Лицо, Бенедикт Къмбърбач и Сюзън Сарандън.

Фотокрадит: Samir Hussein

 

Медийната компания Archewell на Хари и Меган и Spotify направиха съвместно изявление след разрива в бизнес отношенията си. Компаниите обявиха, че са „взаимно договорени да се разделят и се гордеят с подкаста, който направихме заедно“.

Меган продължава да разработва повече съдържание за публиката на Archetypes на друга платформа. Това сподели говорител на Archewell Productions пред Wall Street Journal.

 

Актуално

Избрано за вас