Postmodern Jukebox с концерт в България

Postmodern Jukebox с концерт в България

Сподели

Без преувеличение – една от най-сензационните американски джаз формации Postmodern Jukebox ще зарадва многобройните си фенове в България на 20 октомври 2023 г.

Публиката,

пристрастена към виртуозните композиции и големият дансинг за изява отсега може да започне да празнува

и да се подготвя за подобаваща шоу програма през есента в София. По думите на самите организатори, турнето

Life In The Past Lane Tour ще чества най-великите музикални жанрове на 20-и век

Плейлистът, разбира се, ще бъде осъвременен в разпознаваеми съвременни хитове, без да липсва онзи неотменим „винтидж” почерк, присъщ на Postmodern Jukebox.

„Както винаги, Postmodetn Jukebox  ще избухнат на сцената в състав от най-добрите съвременни вокалисти, инструменталисти и степ танцьори в името на първокласното, стилно и запомнящо се музикално преживяване. Всичко това нееднократно е радвало българските меломани, но сега те

могат да очакват и допълнителни екстри в програмата

Изненадващите специални гости – някои от най-големите звезди на формацията често се присъединяват към основния състав . Те гарантират, че всяка среща на живо с Postmodern е уникално и непредсказуемо музикално събитие“, разказват организаторите.

Pоstmodern Jukebox е основана преди повече от 10 години от виртуозния аранжор и пианист Скот Брадли. Бандата бързо става световно известна с

модерните си версии на музикални парчета в различни ретро жанрове,

особено форми от началото на 20-ти век като суинг и джаз. Към днешна дата групата има над 1,9 милиарда гледания в YouTube и 5,8 милиона последователи в социалните мрежи.

„Хиляди напълно разпродадени зали и главоломно растящ брой фенове от всички континенти, показват, че идеята да събереш в непрекъснато обновяваща се формация над 100 талантливи вокалисти, инструменталисти и танцьори, е напълно успешна„, коментират от „Бг саунд стейдж“.

„Времената се променят и тенденциите идват и си отиват, но както Jaguar XK-Е от 1961 година, така и класическите звуци от миналото се оценяват само с възрастта.

Независимо дали сте любители на винила или на Тik-Tok модата,

елате с нас на едно незабравимо пътешествие през 100 години вечна музика”. С тези думи Скот Брадли кани публиката и заявява нетърпение да се видят скоро в София.

 

Актуално

Избрано за вас