Деми Ловато e с увредени слух и зрение след свръхдозата през 2018 г.

Деми Ловато e с увредени слух и зрение след свръхдозата през 2018 г.

Сподели

Актрисата и певица Деми Ловато споделя, че страда от увреждане на слуха и зрението си след свръхдозата наркотици, която за малко не я уби през 2018 г. „Имах три удара. Имах инфаркт. Лекарите казаха, че съм имала от пет до десет минути, ако не са пристигнали навреме“, сподели преди време тя.

По време на неотдавнашно участие в предаването „Andy Cohen Live“ на SiriusXM певицата заяви: „Не бих променила пътя си, но съжалявам за някои неща. Едно от тях е, че когато прекалявах с наркотиците, ми се искаше някой да ми бе казал първо, че съм красива, защото не вярвах в това. И второ, че ако оставиш болката, тя ще си отиде сама“, коментира Ловато.

Деми разкрива, че предозирането е повлияло дълбоко на психическото и физическото й здраве

Последствията от него все още се усещат. „Мозъкът ми беше повреден и все още изпитвам последиците от него. Не шофирам, защото в очите ми има слепи петна, признава Деми Ловато. Тя не може да чете дълго време, защото всичко й се струвало размазано и неясно.

„Проблемите, които си нанесох на здравето, ми показват, че не бива да се отклонявам от правия път, по който съм поела. Не искам да се върна назад“, казва Ловато.

Фото кредит откриваща снимка: Getty Images

Актуално

Избрано за вас