Какво вещае Таро за 2023?

Occult, esoteric, divination and wicca concept. Halloween background with vintage objects. No foreign text, all symbols on pages are fantasy, imaginary ones

Какво вещае Таро за 2023?

Occult, esoteric, divination and wicca concept. Halloween background with vintage objects. No foreign text, all symbols on pages are fantasy, imaginary ones
Сподели

Какво вещае Таро за 2023 – за цялата година и по зодиакални знаци. Възползваме се максимално от текущата година с предсказанията на Таро. Текущата 2023-та година е подвластна нумерологично на числото 7, което е представено от Таро картата Колесницата.

Какво предсказават картите Таро за 2023?

2023 е време да направите верните ходове и да постигнете много. Предупреждението на Таро: може да сте нетърпеливи, да искате да постигнете целите си супер бързо… но, няма да е така стремително, всичко това ще отнеме известно време. Урокът е да не се отказвате от мечтите си и да продължавате да манифестирате това, което жадува сърцето ви.

Любопитни, надникваме какво означава горното за нашия (и вашия) знак тази година според предаказанията на Таро?

Овен: Умереността

2023 ви моли да намалите темпото, Овни. Обикновено карате с 200 и прегаряте. За да съберете парчетата от изтощения си ум и тяло, прегърнете умереността през предстоящата година – не може постоянно да се гърбите с тежка работа в режим 24/7. Почивката, релаксацията и грижата за себе си са ключови компоненти на вашата рутина до края на годината.

Телец: Двойка чаши

Съюзник може да се появи от неочаквано място, което означава, че не трябва да обръщате гръб на другите, преди да са се доказали пред вас като открити врагове. Да видите хората такива, каквито са в действителност, ще разшири кръга ви от другари, след като се преборите с няколко неприятели. Мислете за момента, в който ще разберете кои са вашите истински съюзници, адекватни приятели, ценни пъддръжници.

Близнаци: Кралицата на жезлите

Време е да прегърнете своята независимост. Това може да означава да започнете свой собствен бизнес, да се отървете от стари емоционални разстройства или да се откъснете от хора, които вече не служат на интересите ви. Основното е, че заемате позиция и се придвижвате към автономия. Единственият човек, на когото ще трябва да давате отчет през следващата година, сте вие ​​самите и никой друг.

Рак: Императорът

Поставянето на граници не е проблем за вас – отстояването им обаче е! За да поддържате здрави взаимоотношения през 2023 г., придържайте се към силата си и не забравяйте да практикувате това, което проповядвате на думи. Ще се изисква много уважение, разбиране и внимание, за да накарате границите да работят и от двете страни.

Лъв: Девятка мечове

Сдържането на емоциите и нерешителността относно посоката, която искате да поемете в живота, ще създадат стрес в живота ви. Вместо да се тревожите за бъдещето, опитайте се да присъствате в момента – и не потискайте истинските си емоции. Кажете на глас и пред всички как се чувствате, вместо да ги задържате и да създавате огромно безпокойство вътре в себе си.

Дева: Справедливостта

Време е да потърсите отговорност от другите за техните действия, скъпи Деви. 2023 ще ви даде възможност да запазите емоциите си истински и да спрете да се съобразявате единствено с другите, като се примирявате с тяхната дребнавост. Ако някой се държи лошо или не се отнася правилно с вас, време е да заемете позиция и да му приложите същите стандарти, към които се придържа и той. Край на безплатните емоционални обеди.

Везни: Асо Пентакли

Пред вас се открива нова доходоносна възможност. Възползвайте се от шанса да правите пари от вродените си таланти. Имате целия потенциал да успеете – така че по-добре покажете на света с какво разполагате. Освен това не забравяйте да отделяте време и да не бързате с процеса. Всичко може и ще се случи, ако вложите сърцето и душата си в работата.

Скорпион: Шестица жезли

Разполагате с всички налични инструменти, които могат да ви помогнат да постигнете онова, което искате. Докато поддържате положително отношение и вярвате в себе си – небето ви е границата. Моментът, в който започнете да се съмнявате в себе си, е мястото, където започват проблемите, така че опитайте се да мислите оптимистично, когато поставяте намерения или изявявате целите си тази година. Запомнете: позитивен ум = положителни вибрации.

Стрелец: Крал на мечовете

Дайде шанс на амбициите си тази година. Миналата година позволихте на другите да ви накарат да направите крачка назад и им дадохте водещата роля. Сега искате да си върнете властта с пълна сила. Предупреждението е, че стремежът ви към успех може да създаде отново напрежение с околните, обуздайте агресията до максимум, действайте властно, но не е нагло.

Козирог: Колелото на съдбата

Кармата е истинска. Ще видите, че започва да засяга хора, които са ви обидили по неочаквани начини. Тъй като тези въпроси започват да се разгръщат, за вас е важно да поддържате висок дух, за да сте сигурни, че кармата няма да започне да засяга собствения ви живот. Бъдете мили с другите, играйте по правилата и бъдете най-добрата версия на себе си, за да поддържате възходящия поток.

Водолей: Тройка жезли

Време е да разширите хоризонтите и да помислите за по-добра стратегия за осъществяване на желанията ви. Старите ходове за постигане на успех не работят, поради което планът ви се нуждае от сериозни промени. Спрете да мислите на дребно и погледнете към по-голямата перспектива, за да прегърнете различен метод на разбиране на света и по-висши стремежи.

Риби: Крал на чашите

Вие сте склонни да носите сърцето си в ръкава и това чувство няма да се промени през следващата година, Риби. Въпреки това ще бъдете по-селективни на кого да се доверите, като изберете да споделяте най-съкровените си чувства само с малка група приятели или семейство, на които имате доверие, вместо с всички в социалните медии.

Актуално

Избрано за вас