Сестрата на Селин Дион: Тя е силна жена, прави всичко възможно да се възстанови

Сестрата на Селин Дион: Тя е силна жена, прави всичко възможно да се възстанови

Сподели

Сестрата на Селин Дион сподели актуална информация за изпълнителката на „Heart Will Go On“, която се бори със рядкото заболяване – „синдром на скования човек“.

„Тя прави всичко възможно, за да се възстанови. Тя е силна жена.„, каза по-голямата сестра на Дион Клодет пред Hello! Канада в четвъртък. Семейството на носителката на „Грами“ в момента е по-сплотено отвсякога, докато Селин се бори със синдрома на скования човек. Заболяването причинява неволни мускулни спазми.

„Това е болест, за която знаем толкова малко. Има спазми – невъзможно е да се контролират“, казва още Клодет.

Тя допълни, че „има малко неща, които можем да направим, за да я подкрепим, да облекчим болката ѝ“.

През декември миналата година Дион обяви, че е диагностицирана със синдрома и си взима отпуск от професионалните си ангажименти, за да се съсредоточи върху здравето си. Въпреки че през април обяви нова музика и се снима във филм с Приянка Чопра, в края на май източник, близък до Дион, заяви пред CNN, че тя „вероятно никога повече няма да прави турнета“.

Тази седмица Клодет заяви, че стискат палци изследователите да намерят лек за тази ужасна болест. Канадското издание също така заяви, че Дион се намира в Лас Вегас, където работи с екип от лекари, както и с терапевт по спортна медицина, за да възвърне силите си.

Фото кредит откриваща снимка: Samir Hussein / Redferns

Актуално

Избрано за вас