Кортни Кокс мие звездата си на Алеята на славата (Видео)

Фотокредит: nypost.com

Кортни Кокс мие звездата си на Алеята на славата (Видео)

Фотокредит: nypost.com
Сподели

Видео как мие звездата си на Алеята на славата в Холивуд пусна любимата на няколко поколения фенове на „Приятели“ актриса Кортни Кокс.

Забавната сцена може да бъде видяна в профила й в Инстаграм.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Освен че мие звездата си, тя лъска и тези на Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун и Лора Дърн.

„Някой трябваше да го направи“, написа актрисата под видеото. В самото него пък тя се обръща към минувачите и се шегува. „Стъпихте точно върху! Не можахте ли да я заобиколите?“, пита ги тя.

„Приятели“ уважиха Кортни Кокс и звездата й на Алеята на славата

В култовия сериал „Приятели“ Кортни Кокс се въплъти в образа на Моника. Героинята й се различаваше от съседите си по това, че

обожаваше реда и се грижеше апартаментът им да е винаги подреден.

58-годишната актриса, продуцент, режисьор и предприемач се сдоби със собствена звезда на алеята в края на януари. На събитието, както подобава, присъстваха най-добрите й приятелки от сериала – Дженифър Анистън и Лиса Кудроу.

Вечното трио, познато на милиони зрители от сериала „Приятели“ увековечи в кадър този напълно заслужен за кариерата на Кокс момент. На церемонията присъства също и гаджето й Джони Макдейд и 18-годишната дъщеря на Кортни – Коко Аркет.

В рамките на събитието Дженифър Анистън взе думата, за да изрази приятелската си обич към Кортни, с която ги свързват повече от 30 години. „Да си приятел с Кортни е като да си част от нейното семейство.

Тя е мила, любяща, интересува се от всичко, свързано с теб, веднага те приема безрезервно“,

сподели пред журналистите развълнуваната Анистън.

Лиса Кудроу пък припомни как в началото на снимките по продукцията на „Приятели“ Кортни Кокс непрестанно е насърчавала актьорския състав да „се грижат един за друг“.

Фотокредит: nypost.com

Актуално

Избрано за вас