Какъв любовник сте според зодията

Какъв любовник сте според зодията

Сподели
И как да изненадате половинката си в леглото за Свети Валентин

Празникът на влюбенените е тук! Какъв любовник си според зодията и какво ще допадне на половинката ти в леглото – виж сега.

Зодия ОВЕН

Когато става дума за секс, сте прями и много целеустремени! Във взаимоотношенията ви в леглото има нещо много сурово и грубо, което е логично, тъй като управляващата ви планета е Марс, богът на войната. Апетитът ви за плът е неутолим и винаги сте в настроение за добра игра. Поглезете се на този Св. Валентин!

Зодия ТЕЛЕЦ

Вие сте невероятно чувствени и всеотдайни сексуални партньори. Тъй като сте свързани с петте сетива – зрение, звук, вкус, допир и мирис – вие сте човек, който иска да се потопи изцяло в преживяването. Във вашето съзнание търпението е в основата на играта и това е една от причините, поради които прелюдията е от съществено значение за вас. Винаги се възбуждате от масажи, етерични масла, свещи, музика и, разбира се, подаръци!

Зодия БЛИЗНАЦИ

Репутацията ви на двуличник ви преследва, Близнаци. В спалнята можете да бъдете сладки и невинни като Мини Маус на курс за гоблени. Можете обаче да бъдете и свиреп доминант, който пренаписва сценария на „50 нюанса сиво“!

Зодия РАК

Сексът с Рак е направо вълшебно преживяване. Водени от естествените си емоции, Раците преминават през различни фази. Един ден те могат да се чувстват невероятно възбудени и възбуждащи, но веднага щом се усетят прекалено изложени на риск, ще се приберат обратно в черупката си! Изненадайте ги на Св. Валентин!

Зодия ЛЪВ

Ако сте Лъв, вие сте човек, който никога няма да се задоволи с нещо по-малко от истински зашеметяващ секс. И тъй като сте управлявани от сияйното и уверено слънце, искате да бъдете с партньор, който може да се покланя на земята, по която вървите, без да се вманиачава прекалено много по вас. В края на краищата, вие се нуждаете от партньора си, който да ви оставя да се чувствате гладни за още малко.

Зодия ДЕВА

Вие сте цветето, което всички искат да откъснат, Дева. Вие тайно излъчвате всякакви подсъзнателни сигнали, които дават на правилните хора да разберат, че сте в настроение да бъдете ухажвани. Тъй като Девите са толкова ориентирани към детайлите, те ще запомнят всеки път, когато партньорът им направи нещо ново и съответно ще запомни какво възбужда половинката му!

Зодията ВЕЗНИ

На пръв поглед Везните изглеждат толкова изваяни, неподправени и сдържани, че дори не можете да си представите какво всъщност се случва в спалнята. Те са толкова величествени и красиви, че почти не изглеждат като хора, което ви кара да се чудите дали наистина могат да се отпуснат между чаршафите. Никога обаче не бива да съдите за книгата по корицата, защото Везните имат много различна страна на личността си, която разкриват в правилния момент. Като зодиакален знак на хармонията, може би ще се изненадате да откриете, че Везните всъщност се възбуждат от крайности.

Зодия СКОРПИОН

Скорпионите са най-известни в зодиака със сексуалните си способности! Сексът е присъщ на духовната им природа. Макар че Скорпионите са невероятно мистериозни и трудни за разгадаване, те се разгръщат напълно в спалнята, показвайки на партньора си всяко кътче от огромната вселена, която съществува в душата им.

Зодия СТРЕЛЕЦ

Ако сте Стрелец, вие сте авантюрист по душа и търсач на истината – качества, които си проличават, когато правите секс. Вие сте човек, който е отворен към секса във всичките му многобройни форми и може би дори не знаете със сигурност какво ви възбужда. Вашите вкусове и желания винаги се развиват с всяко сексуално преживяване! Тъй като винаги се опитвате да живеете живота си пълноценно, обичате да спите с хора, които могат да ви покажат един изцяло нов свят.

Зодия КОЗИРОГ

На пръв поглед не бихте си помислили, че Козирогът може да бъде мръсен в леглото. В края на краищата този елегантен и достоен земен знак е самото определение за класа, което понякога може да ги накара да изглеждат сексуално потиснати. Цялата тази сексуална енергия обаче трябва да отиде някъде, а когато страстта им започне да става прекалено силна, сякаш се отприщва цял живот трупано желание! Този царствен и решителен зодиакален знак има много доминиращо присъствие в спалнята…

Зодия ВОДОЛЕЙ

Вярвате или не, но Водолеят е един от най-извратените знаци в зодиака! На пръв поглед те може да са лекомислени, хладни, спокойни и обрани. Но под иначе каменното изражение на Водолея се превъртат филми, в сравнение с които домашното порно на Памела Андерсън ще прилича на невинен уъркшоп по плетене.

Зодията РИБИ

Ако сте Риби, винаги сте в настроение да избягате от реалността. А сексът вероятно е сред любимите ви начини да го направите! Въображението ви е невероятно живо, а фантазиите ви са толкова детайлно-доминантни, че биха накарали дори автора на „50 нюанса сиво“ да се изчерви.

Актуално

Избрано за вас