Създадоха конструкция от 300 метра червени въжета за новото видео на ALMA

Фото кредит: Virginia Records

Създадоха конструкция от 300 метра червени въжета за новото видео на ALMA

Фото кредит: Virginia Records
Сподели

ALMA продължава да блести с иновативни и емоционални произведения. В края на месеца, в който навърши 20 години, младата изпълнителка отново представя своя талант с нов сингъл и видеоклип. Песента носи името „Voodoo Doll“  и е трети сингъл от дебютния ѝ мини албум „Dark Side Of The Moon“.

„Voodoo Doll“ е химн за всички търсещи своя път към самопознанието и себеприемането. Всеки елемент от произведението – от текста, през мелодията, до визуализацията  е натопен с духа на ALMA, призоваващ за любов към себе си. „Често се нараняваме сами. Обичайте себе си! Обичайте се такива, каквито сте!“, певицата. Песента е не само мелодичен опит, но и отражение на духовното ѝ пътешествие.

Мелодията и текста на „Voodoo Doll“ са плод на творчеството на самата ALMA. Докато аранжиментът е резултат от съвместната ѝ работа с дългогодишния ѝ приятел и колега – Павел Николов (Pavell & Venci Venc’). Резултатът е композиция, която пленява и завладява слушателите.

Концепцията за клипа е измислена от самата ALMA, като за реализацията на проекта е използвана специална конструкция от 300 метра червени въжета. Тя сътрудничи с творчески тандем The Trackers, Тодор Саботинов от екипа на „Вирджиния Рекърдс“ и Иван Димитров – Торекса, за да създаде впечатляващо видео. Монтажът е на Виктор Антонов – Рик.

Официалната аудио и видео премиера на „Voodoo Doll“ се състоя на 29 септември в 10:00 ч. във всички стрийминг платформи, българските радио и телевизионни станции и YouTube канала на ALMA.

Гледай официалното видео към песента тук:

Актуално

Избрано за вас