Мадона се възстановява с танцова стъпка

Мадона се възстановява с танцова стъпка

Сподели

Изглежда поп иконата Мадона се възстановява добре след сериозната бактериална инфекция, която я вкара в интензивното миналия месец. 64-годишната певица отбеляза 40-годишнината от издаването на дебютния си албум с видеоклип, в който танцува на хита си от 1983 г. „Lucky Star“.

„Това, че мога да се движа, ме кара да се чувствам като най-щастливата звезда на света!“, гласи описанието. „Благодаря на всички мои фенове и приятели! Вие сте моите щастливи звезди! И честит 40-и рожден ден на моят първи албум!“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Сингълът „Lucky Star“ е сред многото хитове на Мадона, които излизат през юли 1983-а. Наскоро звездата разкри, че световното ѝ „Celebration World Tour“, което бе отложено заради влошеното ѝ здравословно състояние, сега ще стартира в Европа през октомври, а датите в Северна Америка ще бъдат обявени по-късно.

Миналата седмица Мадона даде на феновете си възможност да видят как се възстановява, като сподели няколко нейни снимки в Instagram. Тя сподели и пост, на който е прегърнала букет от розови рози и добави към него: „Една роза може да бъде моята градина. Един приятел – моят свят. Благодаря ти.“

Припомняме ви, че здравословното състояние на Мадона се е влоши по време на изтощителните репетиции за турнето ѝ „Celebration World Tour“.

Фото кредит откриваща снимка: LARRY BUSACCA/GETTY IMAGES/NARAS

Актуално

Избрано за вас