Близо 4000 души аплодираха Миро на концерта му в зала 1 на НДК

Фото кредит: Иван Ерменков

Близо 4000 души аплодираха Миро на концерта му в зала 1 на НДК

Фото кредит: Иван Ерменков
Сподели

Близо 4000 души аплодираха и пяха заедно с Миро най-големите му хитове от последните 23 години в зала 1 на НДК. Концертът в София беше част от турнето „Best of”. То започна от Созопол и премина през Бургас, Стара Загора и Варна това лято.

Пред публиката в зала 1 Миро изпълни „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Минаваш през мен“, „Колко ми липсваш“, „Отначало“, „Гълъбо“ и още от емблематичните си песни. Изключително емоционални бяха дуетите му с Анелия„Завинаги“, и с Мария Илиева „Ако утре няма днес“. С Миро на сцената бяха музикантите от SoulBmoll и триото TRINITY.

Фото кредит: Иван Ерменков

Огромният интерес към турнето, което беше предварително разпродадено, доведе до включването на още една дата до края на годината. Специалният коледен концерт на Миро ще бъде на 21 декември, отново в зала 1 на НДК в София. Той ще включва допълнителни рождествени песни.

Преди началото на турнето си тази година Миро издаде нов сборен албум – „46” („Вирджиния рекърдс“), представен в края на април. Малко по-късно излезе и видеото към единствената нова песен в него „Отначало“ с режисьор Валери Милев.

Миро е Мирослав Костадинов – автор, продуцент и изпълнител на над 23 достигнали номер 1 песни в България. През годините той е носител на редица награди в страната и чужбина. В различните класации на БГ радио Миро присъства с доминантен брой песни сам и като част от групата, в която беше. Тази година дуетната му песен с Алма получи признанието на публиката в най-важната за Миро категория „Песен на годината“ на церемонията. „Повече“ е и най-излъчваната българска песен за 2022 в радио и ТВ ефира.

Фото кредит: Иван Ерменков

Актуално

Избрано за вас