След обвиненията в насилие и кражба: Езра Милър се реабилитира пред медиите като „Светкавицата“

След обвиненията в насилие и кражба: Езра Милър се реабилитира пред медиите като „Светкавицата“

Сподели

Езра Милър се появи публично за първи път след обвиненията за кражба с взлом и нападение над жена в бар. Актьорът се реабилитира на червения килим за премиерата на новия си филм  „Светкавицата“ в китайския театър Grauman в Лос Анджелис.

Преди прожекцията Милър благодари на много хора, които не са се отказали от работата с него въпреки турбулентния му имидж, пише The Guardian. Сред тях са режисьора Анди Мускиети, Зак Снайдер и шефа на Warner Bros – Дейвид Заслав. Милър отдели специално внимание на „динамичното дуо“ Питър Сафран и Джеймс Гън, като каза, че е

благодарен „за вашата благодат, проницателност и грижа в контекста на живота ми и за осъществяването на този момент“.

По червения килим Милър се разходи с кок, облечен в бяло сако, съчетано с черни панталони.

Фотокредит: Warner Bros

Смяташе се, че бъдещето на „Светкавицата“ е в значителна опасност след ескалиращата серия от обвинения, отправени срещу актьора. Миналата година Милър е проникнал с взлом в дома на своите съседи във Върмонт и е откраднал бутилка алкохол. Съдът го глоби с 500 долара. През 2020 г. се появи видео, което очевидно показва как актьорът души жена в бар. През пролетта Милър бе арестуван два пъти в Хавай за непристойно поведение и тормоз.

В актива си на лошо момче Милър има издадена временна ограничителна заповед, след като беше обвинен в сексуален тормоз на непълнолетни в Масачузетс

В изявление на екипа му до медиите по повода се посочва, че Милър наскоро е „минал през време на интензивна криза“ и е започнал лечение за „сложни проблеми с психичното си здраве“.

30-годишният Милър стана известен във филма на Лин Рамзи „Трябва да поговорим за Кевин“. Последваха и филми като „Предимствата да бъдеш аутсайдер“ и франчайза „Фантастични животни“.

 

Актуално

Избрано за вас