Луиза Григорова: Много хора страдат от демонстрацията на „перфектен“ Instagram живот

Луиза Григорова: Много хора страдат от демонстрацията на „перфектен“ Instagram живот

Сподели

Актрисата Луиза Григорова осъди стереотипите за красота с филтър, които ни заливат в социалните мрежи. „Когато видя човек с толкова перфектен живот, се питам защо и моят не е такъв. От това нещо страдат много хора. Истината е, че това е нереално и го осъзнавам“, сподели за bTV звездата от сериали като „С река на сърцето“ и „Откраднат живот“.

Тя е категорична, че жените нямат нужда от филтри, а от любов и вярва в себе си

Възпитаничката на Пламен Марков има зад гърба си солидна кариера като модел на агенция „Ивет фешън“. Въпреки суетата на котешката пътечка, Григорова слага рядко грим в ежедневието си и не „продава“ на последователите си в социалните мрежи фалшив, тунингован с програми, образ.

Преди броени дни тя качи в Instagram снимка ала „класически инфлуенсър“, в която лицето й изглеждаше почти пластмасово, както и кадър без грим за сравнение. „Призовавам ви, махнете от “приятели” всички, които ви карат да се чувствате не достатъчно красиви, добри, щастливи, защото те не съществуват.

Те живеят много по-нещастен живот, опитвайки се да убедят всички, и най-вече себе си, че са върха.

Но когато се погледнат сутрин в огледалото без грим, мигли, екстеншън, те си знаят истината. Обичайте се! Всички сте красиви.“, гласеше част от поста на Григорова.

Тя призна, че публикацията й е била вдъхновена от собствените й „изпадания в лека депресия и нещастие, като видя в социалните мрежи твърде перфектни момичета“.

Съпругата на режисьора Мартин Макариев

не мисли, че изглежда по-добре с филтри, защото би приличала на всички останали.

„За мен красотата идва отвътре и няма нищо общо с това колко грим сме сложили и т.н. Аз съм била в модния бизнес толкова години, където се гони перфекционизъм, но той е в натуралното. В актьорската професия ние се гримираме, за да се правим на някой друг човек“, казва още тя.

В момента актрисата репетира за постановката „Отблизо“, чиято премиера ще е на 5 и 6 юли. Партнира си с Александър Сано, Башар Рахал и Любомира Башева.

 

Фотокредит откриваща снимка: Facebook Luiza Grigorova-Makariev 

Актуално

Избрано за вас