Ози Озбърн е готов да се завърне на сцената, след операцията на гръбначния стълб

Фото кредит: Getty Images

Ози Озбърн е готов да се завърне на сцената, след операцията на гръбначния стълб

Фото кредит: Getty Images
Сподели

Ози Озбърн напоследък вдъхновява феновете си с важни новини за своята кариера след успешната операция на гръбначния стълб. След години на множество извършени интервенции и поставяне на бъдещето му под въпрос, Ози обещава ново начало и вълнуващи творчески проекти.

През 2019 година музикантът преживя тежко падане, което доведе до сериозни структурни увреждания на гръбначния стълб. Тогава той беше принуден да подложи на множество операции и премина през дълъг процес на възстановяване. Впоследствие, Ози се изправи пред своите фенове с обнадеждаващи новини. Според информацията в „Daily Express“, той вече се чувства добре и е готов да продължи кариерата си с нови сили.

В интервю за сп. „Metal Hammer“, Ози разкри своите амбиции за бъдещето си в музиката. Той споделя, че иска да създаде „още един албум“ и да се завърне на сцената с нови турнета. „Благодарение на Бога, цялата операция е завършена успешно“, казва той. Озбърн допълни, че „се чувства добре – просто всичко се е проточило“

Самопровъзгласил се за „Принц на мрака“, Ози обеща да се завърне ударно на музикалната сцена през 2024 година, след като „влезе във форма“. Той разкри, че вече работи по нови записи в студиото в дома си в Англия и планира да започне записване съвсем скоро с помощта на звукозаписния продуцент Андрю Уат.

Освен в музиката, Ози се захвана и с подкаст индустрията. Заедно със семейството си – жена му Шарън и децата им Кели и Джак, те създадоха подкаст с името „The Osbournes“, в който споделят своите противоречиви мнения и възгледи за живота и света.

Актуално

Избрано за вас